Forum » Hlajenje in modifikacije » Par vprašanj
Par vprašanj
Boltezar ::
Pred kartkim sem navil svojega C2 566 na 850, pa se zadeva precej greje , okoli 47 C, zanima me kakšna je deafult napetost za ta procesor (men piše 1,7 v, kar se mizdi malo visoko), če kdo ve kje je nameščen in kaj meri edini termistor, ki ga dobiš na plati, samo temp. procesorja, okolice .. .Imam BX6 2.0 plato.
Ker sem zelo impresoniran z članki na temo hlajenja, bi še vprašal, kako močan
mora biti napajalnik da bi poganjal še dodatna ventilatorja ala alien-w-ova, imam dva diska,grafično, zvočno, modem ima zunanje napajanje.Imam napajalnik 200-240 W. Če bo kdo znal še
priporočiti kakšen napajalnik in njegovo ceno, bom nadvse havležen.
lep pozdrav Boltezar
Ker sem zelo impresoniran z članki na temo hlajenja, bi še vprašal, kako močan
mora biti napajalnik da bi poganjal še dodatna ventilatorja ala alien-w-ova, imam dva diska,grafično, zvočno, modem ima zunanje napajanje.Imam napajalnik 200-240 W. Če bo kdo znal še
priporočiti kakšen napajalnik in njegovo ceno, bom nadvse havležen.
lep pozdrav Boltezar
alien-w ::
Default voltaza pri teh celeonih je 1.7V --> CC0 stepping.
Kar se tiče temp, je mal prevelika. Ker cooler mas gor.
Moji venti porabijo 5W pri 12V, kar je sorazmeroma malo. Tvoj napajlnik je cist ok, in bi mogu bit dost mocan za to.
Kar se tiče temp, je mal prevelika. Ker cooler mas gor.
Moji venti porabijo 5W pri 12V, kar je sorazmeroma malo. Tvoj napajlnik je cist ok, in bi mogu bit dost mocan za to.
Samson ::
Kar se temparature tice se nikar ne sekiraj, kajti to je za moj pojem itak precej normalna temperatura...Nikoli nebos vedu za dokaj tocno temperaturo, kajti vsi temp. senzorji in ostali smorni imajo preveliko odstopanje. DOKAZ: Moj celeron 633 navit na 960 pri 1.95V je imel v "stan by" cca 45-46 stopinj, nakar sem ga ravno pred dvema urama navil na 1 giga z istim hladilnikom in ima sedaj cca 41-41 stopinj. To mi pokaze od abit-a monitor, medtem ko na plošči v biosu kaze par stopinj vec. Sandre niti ne omenjajmo...
Najbojsi indikator je Sam Svoj Majstor Senzor-Prst. Če ti ne ofuri koze na njem, je procesor mrzel.
Najbojsi indikator je Sam Svoj Majstor Senzor-Prst. Če ti ne ofuri koze na njem, je procesor mrzel.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Samson ::
Sorry...Pozabu povedat. Sedaj na 1Giga celeron dobiva 2.1 V....LP
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Boltezar ::
Sem se danes malo pozabaval in spravil
voltažo na 1,6 V. Zadeva dela še vedno brez karšnekoli napak, okoli 12 ur.
Fora je da je temperatura padla le za dve stopinji, kar se mi zdi malo .
Za hlajenje procesorja uporabljam Golden orb, za g.k. pa bivši ventilator od procesorja. Trenutno , ko še nimam nobenega dodatnega ventilatorja inštaliranega, bolje imeti odporto ohišje, ali je zradi pretoka vedno boljše imeti zprto ohišje '?
Lepe sanje Boltezar
voltažo na 1,6 V. Zadeva dela še vedno brez karšnekoli napak, okoli 12 ur.
Fora je da je temperatura padla le za dve stopinji, kar se mi zdi malo .
Za hlajenje procesorja uporabljam Golden orb, za g.k. pa bivši ventilator od procesorja. Trenutno , ko še nimam nobenega dodatnega ventilatorja inštaliranega, bolje imeti odporto ohišje, ali je zradi pretoka vedno boljše imeti zprto ohišje '?
Lepe sanje Boltezar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovna temperatura procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4736 (2878) | kitara8 |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64763 (27186) | GaS |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6688 (4879) | Pyr0Beast |
» | Navijanje Athlona XP 2500+ BartonOddelek: Navijanje | 3456 (2362) | boštjan |
» | Nov testOddelek: Novice / Nova vsebina | 1972 (1972) | morphling1 |