» »

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Temo vidijo: vsi
««
81 / 99
»»

JohanP ::

Intermezzo po napr0nem branju ;):

Truga ::

Truga je izjavil:

Prosim linkaj eno z dokazi podkrepljeno, peer reviewed raziskavo "tvojega" tabora.

Čri. Čri. Čri.

Ziga Dolhar ::

Barbara Rajgelj o "izbrisu družin".

Mimogrede gre omeniti tudi to, da se je ravno Cukjati pred slabim letom zavzemal za odpravo zakonite zunajzakonske skupnosti.
https://dolhar.si/

Vajenc ::

Barbara Rajgelj, mi je edina simpatična (ne samo vizuelno) zagovornica DZ in istospolnih pravic, se opazi, da predstavlja v svoji zvezi ženski del. Ena od simpatičnih izjav glede na strah pred objavami zgodbic kot je bila tista homoseksualna v Cicibanu je bila, da v šolah otroke učijo tudi o tem, da na svetu obstajajo črnopolti otroci, pa se otroci zjutraj vseeno ne zbudijo črni :)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vajenc ()

jype ::

Vajenc> pa se otroci zjutraj vseeno ne zbudijo črni :)

I know people who wouldn't want to take that risk.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Olajuwon ::

Imam eno vprašanje (za pravnike oziroma za folk, ki je dejansko kej bral zakon)

Pri tem družinskem zakonu, ki je padel... kako je bilo določeno glede posvojitve "tujih" otrok s strani istospolnih partnerjev? A je lahko partner posvojil le biološkega potomca svojega partnerja, ali bi se dejansko lahko posvojilo otroka, ki nima sorodstvenih vezi z parom?

Hvala v naprej za odgovor(e).
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Mesar ::

jype je izjavil:

Vajenc> pa se otroci zjutraj vseeno ne zbudijo črni :)

I know people who wouldn't want to take that risk.



To nima nikakršen podlage za nič! Razen če si 80 let star fosil pred penzijo ki vrjame vse kar se mu v lape potisne, pa ma sam take malo možgane ne glede na barvo riti.
Your turn to burn!

jype ::

Olajuwon> Hvala v naprej za odgovor(e).

Enako kot v obstoječi zakonodaji, le da eksplicitno navaja, da mora biti partner, katerega otroka drugi partner posvoji, biološki starš tega otroka (do zdaj to ni obvezno - prvotni starš je lahko v teoriji tudi posvojitelj).

V praksi posvojitve enemu CSD ne omogoči nikoli, če ta že ni v ustreznem razmerju z otrokom (to pomeni, da že igra socialno vlogo starša in skrbi za otrokove potrebe).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Olajuwon ::

to nevem če drži... ravno berem člen 217

217. člen
(posvojitelj)

(1) Zakonca ali zunajzakonska partnerja lahko samo skupaj posvojita otroka, razen če eden od njiju posvoji otroka svojega zakonca ali zunajzakonskega partnerja.

(2) Partnerja partnerske skupnosti ali partnerja zunajpartnerske skupnosti ne moreta skupaj posvojiti otroka, lahko pa partner partnerske skupnosti ali partner zunajpartnerske skupnosti posvoji otroka svojega partnerja.

(3) Izjemoma lahko otroka posvoji tudi ena oseba, če ta ni v zakonski zvezi ali v zunajzakonski skupnosti ali v partnerski skupnosti ali v zunajpartnerski skupnosti, če je to v otrokovo korist.


Tu nikjer ni razvidno, da je lahko posvojen le biološki otrok enega izmed partnerjev.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

jype ::

Olajuwon> Tu nikjer ni razvidno, da je lahko posvojen le biološki otrok enega izmed partnerjev.

Potem je očitno to enako kot je bilo v prejšnem zakonu, sem pa jaz prebral drugačno interpretacijo tega na straneh ministrstva.

Vajenc ::

To ima verjetno povezavo s tistim kar je DoubleJ pisal. Pri nas naj bi bil otrok lahko posvojen samo od ene osebe, razne nadomestne matere pa pri nas niso dovoljene. Zato bi lahko po tej interpretaciji istospolni partner posvojil le biološkega otroka svojega partnerja. Da pa se verjetno kaj zmiksat, če greš v tujino in tam pridobiš razne papirje.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

JohanP ::

jype je izjavil:


Potem je očitno to enako kot je bilo v prejšnem zakonu, sem pa jaz prebral drugačno interpretacijo tega na straneh ministrstva.


Torej, nisi bral zakona ampak interpretacijo. Zanimivo. Prosim za link na to ministrantsko interpretacijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: JohanP ()

jype ::

JohanP> Torej, nisi bral zakona

Seveda sem ga, samo jaz si ne umišljam, da znam to tudi ustrezno pravniško raztolmačit, zato seveda preberem še pravniški komentar.

JohanP> Prosim za link na to ministrantsko interpretacijo.

Veliko sreče.

JohanP ::

jype je izjavil:

jype> Veliko sreče.


Če bi koda dovoljevala, bi mi jo zdajle ponudila zzz Manta, k'nede?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: JohanP ()

Daedalus ::

Mimogrede gre omeniti tudi to, da se je ravno Cukjati pred slabim letom zavzemal za odpravo zakonite zunajzakonske skupnosti.


Katoliban Cukjati pač.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

madmitch ::

Bivši jezuit, tega je še za razumet, da mu ni vse jasno okol teh reči.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Mipe ::

No, pa znova pogrejmo to. Legebitraši se imajo kao za napredne in tolerantne osebke... No, naletel sem na zanimiv video.

jype ::

Mipe> No, naletel sem na zanimiv video.

Kako že gre to? Vsi, ki se ne zavzemate za izenačenje pravic, ste nacistični psihopati?

Mipe ::

Pač odgovor na tisto o netolerantnih in nekulturnih neanderdalcih. Pot kettle black. Ali pa kako imamo vsi pravico do javnih zborovanj, samo zagovorniki istospolnih porok je nimajo, kot je razvidno iz posnetka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mipe ()

jype ::

Tvoj argument ne drži, žal mi je.

Mipe ::

Dvojni standardi me pač motijo bolj kot recimo homoseksualne poroke.

jype ::

Mipe> Dvojni standardi me pač motijo bolj kot recimo homoseksualne poroke.

Predpostavimo, da si ti iz Horjula. V Ljubljani je shod prekmurcev proti gradnji cestne povezave Horjula z Ljubljano, od katere je odvisna kvaliteta tvojega življenja. Ti zdaj praviš, da ker nekdo na udeležence tega shoda vpije, da so kreteni, ker se jih cesta na drugem koncu države itak nič ne tiče, ceste pravzaprav ne sme biti, ker so zagovorniki ceste nestrpni nasilneži.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Mipe ::

Kje to pravim? Zakaj polagaš besede na moj jezik?

Si res tako butast, da se spuščaš na to raven?

jype ::

Mipe> Kje to pravim?

Tule:

Mipe> Legebitraši se imajo kao za napredne in tolerantne osebke...

Pithlit ::

A smo spet pri tem kako hinavski smo tisti ki ne toleriramo netolerantnosti? Ne vem... zdaj mi ni do gledanja video posnetkov.
Life is as complicated as we make it...

Mipe ::

Posnetek vsebuje kar nekaj fizičnega in psihičnega nasilja nad, pozor, mirnimi protestniki. Žalost. Glede na to, da so legebitrašev bila polna usta tožbe čez nasilje "netolerantnih", je to v nebo vpijoča hinavščina.

Da se ve, načeloma mi je povsem vseeno, s kom živijo ali pa se poročajo ljudje. Magari z akcijskimi figuricami. Težava je v njihovem hinavskem odnosu, ki ga posnetek, čeprav pristransko sestavljen, dosti ilustrira.

Če naj živimo v strpni družbi, moramo biti vsi strpni, ne pa samo določene skupine.

jype ::

Mipe> Težava je

Ne, ni. Težava je izključno v tem, da ti trdiš neumnosti. Če se strinjaš bi ti kar odvzeli pravico do postanja na ta forum, ker so se pri hokeju sinoči stepli.

Mipe> Če naj živimo v strpni družbi, moramo biti vsi strpni, ne pa samo določene skupine.

Kaj je s tabo narobe? Legebitraši _so_ strpni, ne morejo biti pa odgovorni za varnost idiotov, kot tudi jaz ne morem biti odgovoren za to, da živim med hribovci.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Mipe ::

Vidiš, zaradi tega odnosa, ki si ga ravno pokazal do "idiotov" in "hribovci", ne moremo imeti nič lepega. Nobenega spoštovanja. Maltretiranje levo in desno, šinfanje, degradiranje. V peklu ne rabimo hudiča, da nas straži, kajti Slovenci drug drugega tunkamo nazaj.

Da pa bi vsaj malo razmislili, kako čutijo drugi, jok, to pa ne, brate.

Poglej si video posnetek. Res je na njem samo nekaj "idiotov", ki so stali pred univerzo z napisi. Staknili so pljunke, žaljivke, sprej, celo batine, čeprav so samo stali tam in izražali svoje. Kako je prišlo do tega?

Hujskaštvo, slepa pristranskost. Maltretiranje "idiotov" je kar naenkrat postalo OK, ker so pač "idioti". Ti ne vidiš problema v nasilju, ti samo vidiš "idiote", ki kar prosijo za batine. Tako se danes žali vsevprek, vsakogar, ki samo pokaže odpor proti istospolnim skupnostim, se jih zasmehuje, degradira in maltretira. To so pač zaostali pobožni hribovci, kajne?

Potem je pol Slovenije zaostalih pobožnih hribovcev, ker so se kampanji navkljub odločili proti družinskemu zakoniku. Resda ne vsi zaradi istospolnih skupnosti, pač pa tudi zaradi drugih razlogov. Morda državljanski upor proti vsej tej farsi. Kdo ve?

Medtem pa legebitraši in njihovi podporniki še naprej hujskajo občestvo ter se delajo zgrožene, ko pride do nasilja. Seveda je enako tudi v nasprotnem taboru, vendar je luč svetila samo nanj, ne pa tudi na "nedolžne tolerantneže".

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mipe ()

TESKAn ::

Tako se danes žali vsevprek, vsakogar, ki samo pokaže odpor proti istospolnim skupnostim, se jih zasmehuje, degradira in maltretira. To so pač zaostali pobožni hribovci, kajne?

Je morda še kak drug razlog, da je nekdo proti istospolnim skupnostim, kot da je zaostal pobožen hribovec?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

jype ::

Mipe> Vidiš, zaradi tega odnosa, ki si ga ravno pokazal do "idiotov" in "hribovci", ne moremo imeti nič lepega.

Ne seri. Ljudi, ki bi radi odločali o pravicah drugih, je treba zmerjati.

Mipe> Res je na njem samo nekaj "idiotov", ki so stali pred univerzo z napisi. Staknili so pljunke, žaljivke, sprej, celo batine, čeprav so samo stali tam in izražali svoje. Kako je prišlo do tega?

Vseeno mi je. Žaljivke si vsekakor zaslužijo, nasilja sicer ne podpiram, ga pa sprejemam kot legitimno obliko upora zoper idiote, hribovce in druge ljudi, ki bi radi pravice in svoboščine kratili komurkoli, čeprav te na noben način ne vplivajo nanje.

Mipe> Medtem pa legebitraši in njihovi podporniki še naprej hujskajo občestvo ter se delajo zgrožene, ko pride do nasilja. Seveda je enako tudi v nasprotnem taboru, vendar je luč svetila samo nanj, ne pa tudi na "nedolžne tolerantneže".

Ti si pa očitno v temeljiti zablodi. Po kakšnem ključu naj bi bili deležni enake obravnave tisti, ki pozivajo na nasilje (kar diskriminacija zoper istospolne zagotovo je) in tisti, ki pozivajo k enakopravnosti?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Vajenc ::

Žaljivke si vsekakor zaslužijo, nasilja sicer ne podpiram, ga pa sprejemam kot legitimno obliko upora zoper idiote, hribovce in druge ljudi, ki bi radi pravice in svoboščine kratili komurkoli, čeprav te na noben način ne vplivajo nanje.

Tale izjava si nasprotuje. Če nasilja ne podpiraš, ga ne podpiraš pod nobenim izgovorom. To je velik problem "človekoljubov". Čustva vam povsem zameglijo razum.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Mipe ::

jype je izjavil:

Ne seri. Ljudi, ki bi radi odločali o pravicah drugih, je treba zmerjati.

Ne ga srat, no. Ves čas odločamo o pravicah drugih. Mar otroci pišejo svoje zakone? Pa invalidi? Manjšinske skupnosti?

Odloča družba kot celota, precejšen del katere so tudi ti hribovci, pa če se postaviš na glavo in po Trohovsko zalajnaš na banjo. Vendar ti ne bo nihče oporekal pri lajnanju, ker imaš pač to pravico. Tudi pretepli te ne bodo. Morda kak par trenirkarjev, ki ju bo zanimalo, koliko si nabral v svojem klobuku.

Vsakdo ima pravico, da poda svoje mnenje glede družbe, v kateri bivajo. Istospolni so podali svoje mnenje in imeli svoje parade. Nasprotniki so prav tako podali svoje mnenje in paradirali skupaj s svojimi otroci. Mimogrede, praviš, da jih pravice istospolnih prav nič ne ogrožajo. Zakaj se potem ti ljudje čutijo ogrožene? Zakaj čutijo, da so njihovi otroci ogroženi?

Zabloda? Morda. Vendar jih ni nihče učinkovito prepričal v nasprotno. Ne, namesto tega se jih je zmerjalo z zaostalimi hribovci.

Farsa.

donfilipo ::

Ne morem oporekati Mipe-u, bi pa opozoril na nekaj.

Tole so prej posamezniki, ki napadajo, kot nek LGBT reprezantativen del.

Vseeno. Zakaj napadajo?

Na žalost nepravica, nerazumevanje in občutek nemoči, zapostavljenosti skoraj obvezno rodi agresijo na znotraj (depresijo in samomorilne težnje)...kot tudi navzven, (agresija tudi na navidez nenevarnega nasprotnika, ki provocira lahko tudi samo s parolami spora). Mirno.

No kolikor vem, LGBT reprezentativni del vso to frustracijo vendarle programsko in presenetljivo uspešno, mirno sprošča v politično bitko, ki pa je vendalre bitka maloštevilnih...proti gigantom, kot je recimo krščanstvo, staro 2000 let in prešlo že v vse arhetipe kar jih je po Jungu možno8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Pithlit ::

Zgleda da bo treba res pogledat video.

Je pa tako da tisti ki poziva k diskriminaciji (kar odrekanje previc drugačnim je) ne zasluži strpnosti. Kdor mirno stoji in gleda kako se drugim godi krivica je kriv ravno toliko kot tisti ki to krivico povzroča. In proti temu se je treba boriti.

Z vsemi sredstvi? Nikakor ne. Nima pa _nihče_ pravice do hujskanja proti drugačnim.

Mimogrede... invalidi pa manjšine imajo enake pravice kot ti (pa še kakšno več). Otroci pa že po definiciji ne morejo imeti vseh pravic ki jih ti uživaš (v zameno imajo druge pravice, ki jih ti nimaš... pa precej, precej manj dolžnosti). Jaz pa imam de facto kakšno pravico manj kot ti.

Ponovno, videa ne morem (še) komentirat. Bom, kasneje. Obsojam pa vsakršno nasilje. In ja. Sem hribovka. Dobesedno. In?
Life is as complicated as we make it...

GregiB ::

Video sem si ogledal... z nasiljem se ne strinjam, se pa tudi ne strinjam s trditvijo, da so z napisi "mirno" stali. Če opisuje to zgolj njihovo dinamiko, ok... sicer pa je to "mirno" stanje prežeto s nestrpnostjo do drugačnih, ki pri "do drugačnih strpnih" ljudeh vzbudi negativna čustva. Nestrpnost do nestrpnosti je vendar že kar oguljena fraza.
Da se te "izgrednike" uporablja za kakršnokoli odobravanje lastne nestrpnosti je najmanj absurd. A kaj, ko se "tradicionalisti" svoje nestrpnosti niti ne zavedajo...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Nissan GTR ::

Lani odkritih 55 primerov okužb z virusom HIV

Največ okužb med homoseksualci
Med 47 primeri novih diagnoz okužbe s HIV-om med moškimi jih je bilo 35 med moškimi, ki imajo spolne odnose z moškimi. To je več kot v katerem koli letu do zdaj.

Zgodovina sprememb…

TESKAn ::

Česa se bojiš, Nissan? Da te bo kdo okužil, ko se boš sklonil po žajfo?
In jaz oporekam Mipeu. Do ljudi, ki protestirajo proti istospolnim družinam, ne morem čutit nič drugačnih čustev, kot bi jih do kogarkoli, ki bi se boril, da neko skupino ožigosamo in jim odrečemo njihove pravice.

Zdej če nekateri ne vidite razlike med protestniki, ki bi radi nekomu odrekli pravice in protestniki, ki bi radi pravice za neko skupino, pa ne morem pomagat.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Pithlit ::

In? Te je bilj strah gejev s HIV-om kot straight žensk s HIV-om? Lahko pa seveda tudi razložiš svoj odgovor, kakršenkoli že.
Life is as complicated as we make it...

Mipe ::

Torej cilji upravičujejo sredstva?

para! ::

Zdej če nekateri ne vidite razlike med protestniki, ki bi radi nekomu odrekli pravice in protestniki, ki bi radi pravice za neko skupino, pa ne morem pomagat.

Razlika je očitna, ampak derejo se pa in eni in drugi še vseeno lahko kar hočejo. Če mi niso všeč, jih lahko grdo pogledam, ne morem jih pa pljuvat, zmerjat ipd in se hkrati met za kulturnega človeka, al pa jim zgolj privoščit slabo, ker se z njimi ne strinjam ali pa me pač ne zanima kaj se derejo.

lp
Death before dishonor!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: para! ()

Daedalus ::

Zabloda? Morda. Vendar jih ni nihče učinkovito prepričal v nasprotno. Ne, namesto tega se jih je zmerjalo z zaostalimi hribovci.


S fanatikom debatirat... ni lih mogoče. Tu leži problem. Eni pač mislijo, da imajo neobhodno prav. In taki so neobutčjivi na argumente, podatke. Pa še zelo trmasti so v svojem delovanju. Pa če se jim kaj zdi narobe, ne izbirajo lih sredstev. Taki so ti razni, večinoma s strani edinega pravega boga razsvetljeni pravičniki in vseznalci. Aleluja, bratje in sestre. Seveda, samo tisti ta ravni... ostalih ne trpijo v svoji sredini.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Mipe ::

Potem jih ignorirajmo. Ne pa da jih zmerjamo, kar je samo še prilivanje olja na ogenj.

jype ::

Vajenc> Čustva vam povsem zameglijo razum.

Marsikomu, ja. Ti, na primer, sploh nisi sposoben prebrati mojega pisanja, ne da bi se ti prikazovali mišičnjaki v usnjenih oblačilih, ker bi sicer izkazal razumevanje zapisanega.

Mipe> Potem jih ignorirajmo. Ne pa da jih zmerjamo, kar je samo še prilivanje olja na ogenj.

Neumnost. Chamberlainstvo ni isto kot pacifizem.

TESKAn ::

Če jih ignoriramo, tvegamo, da dobijo na svojo stran neopredeljene ljudi. Idiote je treba izpostavit za to, kar so. Da ne bo kdo pomislil, da mogoče bi bilo pa prav, da se neki skupini odrečejo pravice. Sej je un stric tako odločno to zagovarjal, nasprotoval mu pa tudi ni nihče.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

GregiB ::

No, bi bilo zanimivo gledat video, kako v ameriki dovoiljo shope s transparenti, da je pravi zakon zgolj tisti med belim moškim in belo žensko... Takrat bi verjetno silo uporabila kakšna... uradna ustanova...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

jype ::

GregiB> No, bi bilo zanimivo gledat video, kako v ameriki dovoiljo shope s transparenti, da je pravi zakon zgolj tisti med belim moškim in belo žensko... Takrat bi verjetno silo uporabila kakšna... uradna ustanova...

Ne. V ZDA je svoboda govora precej bolj resna kategorija kot v Evropi. Tam lahko rečeš, da bi Hitler moral zmagati (hkrati pa moraš seveda sprejeti tudi to, da ti ljudje rečejo idiot).

Pithlit ::

Aja... video sploh nima nobene veze z legebitra. Pravzaprav nima nobene veze niti s Slovenijo.

Dejmo pustit take gluposti tam čez... a je prav? Tam se dogaja še marsikaj bolj banalnega kot tole. Pa marsikaj hujšega. Tole kar se je v posnetku dogajalo je za njihove razmere povsem nedolžna zadeva (ki pa se, pričakovano, uporablja za namene hujskanja in propagande).

Mipe: lahko jaz zalepim marsikateri članek ki govori o nasilju nad LGBT osebami. Vključno z umori. Stonewall sem ti pa že postavila pred fris... pa si ga gladko ignoriral. Aja... to niso 'news worthy štorije'...
Life is as complicated as we make it...

Vajenc ::

Vajenc> Čustva vam povsem zameglijo razum.
Jype> Marsikomu, ja. Ti, na primer, sploh nisi sposoben prebrati mojega pisanja, ne da bi se ti prikazovali mišičnjaki v usnjenih oblačilih, ker bi sicer izkazal razumevanje zapisanega.

Mah ne, jaz z veseljem preberem tvoja pisanja, tudi razumem jih večinoma, zato vem, da se ti je v tistem stavku zapisalo v navalu čustev.

teskan> Če jih ignoriramo, tvegamo, da dobijo na svojo stran neopredeljene ljudi. Idiote je treba izpostavit za to, kar so. Da ne bo kdo pomislil, da mogoče bi bilo pa prav, da se neki skupini odrečejo pravice. Sej je un stric tako odločno to zagovarjal, nasprotoval mu pa tudi ni nihče.

Torej idioti so vsi, ki ne delijo tvojega mnenja? Meni se zdi pa idiotsko takšno mišljenje. Pa zdej? a bova pesti prekrižala?

Možak na začetku posnetka je sicer tako antipatičen, da si videa nisem do konca pogledal, ampak meni so antirasisti, ki pretepajo ljudi oblečene v skinheade, enaki kreteni kot skinheadi, ki pretepajo geje, ker oboji namreč pretepajo nasprotnike zaradi drugačnega prepričanja in če to ne gre drugače kot s silo, je nekaj narobe s takšnim postopkom.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

TESKAn ::

Ne, idioti so vsi, ki hočejo drugim diktirat, kako morajo živet na področjih, ki se jih _popolnoma nič_ ne tičejo. Tu ni problem, da imajo drugačno mišljenje, problem je, da tako mišljenje (na podlagi le in samo lastnih predsodkov nekomu karkoli prepovedovat) nikoli ne prinese nič dobrega.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

jype ::

Vajenc> Torej idioti so vsi, ki ne delijo tvojega mnenja?

Idioti so vsi, ki bi na podlagi svojega mnenja radi tebi zapovedali, da si moraš vsak dan pobriti glavo.
««
81 / 99
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27315507 (6330) riba43

Več podobnih tem