Forum » Hlajenje in modifikacije » Ohišje
Ohišje
goblin18 ::
Torej spravljam se k nekako dokaj velikemu projektu.Da bom zadevo dokončal bo verjetno trajalo kar lep čas.Pa pojdimo k stvari:
Zamislil sem si ohišje in sicer leseno.Ohišje bi v bistvu en sam tunel, na katerega začetku, koncu, sredini (in po potrebi še kje) bodo ventilatorji (najmanj 12 cm).Ko bo zrak potoval preko tunela bo zadel vse komponente, se pravi, grafično, procesor in northbridge (po možnosti tudi disk in ram).Ideja je, da bo tukaj res ustvarjen popolen air flow, razmišljal pa sem tudi, da bi kombiniral z vodnim hlajenjem.Zaenkrat samo to, več sledi.Lp
Zamislil sem si ohišje in sicer leseno.Ohišje bi v bistvu en sam tunel, na katerega začetku, koncu, sredini (in po potrebi še kje) bodo ventilatorji (najmanj 12 cm).Ko bo zrak potoval preko tunela bo zadel vse komponente, se pravi, grafično, procesor in northbridge (po možnosti tudi disk in ram).Ideja je, da bo tukaj res ustvarjen popolen air flow, razmišljal pa sem tudi, da bi kombiniral z vodnim hlajenjem.Zaenkrat samo to, več sledi.Lp
DimmniBurek ::
Nekaj podobnega je že en ustvarjal,sam pol bo ta cev oz. tunel dokaj širok, oz. z velikim premerom. In še zmeraj boš rabu neki da ti piha direkt iz zunanjosti na proc
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vesoljc ::
ni nujno, lahko imaš plato v vodoravni poziciji, če si pripravljen žrtvovati prostor...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
goblin18 ::
Z ohišjem bom začel takoj, ko končam neko kolobocijo v moji sobi.Zdaj pa lahko malce svetujete.Kakšen les bi bil vredu? Drugače pa za spredno masko bom verjetno poskušal narediti kombinacijo mojih najljubših ohiših, in sicer, chiftec dragon, in tisti drugi z motivom demona (rogovi?).Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Boring Company (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 42239 (29961) | Okapi |
» | Počitnice = manj zastojev, PROMET obvozniceOddelek: Problemi človeštva | 4433 (3201) | Phantomeye |
» | Pasivno hlajenje, 0 Db hlajenje, hlajenje brez uporabe ventilatorjev za PC ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1953 (1745) | Steinkauz |
» | Lahko VPN vprašanje za znalceOddelek: Omrežja in internet | 2847 (2178) | particle |
» | Dobra ideja - tunel do CPU HSFOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2863 (2145) | Tic |