» »

Stari dobri win98

Stari dobri win98

Liker ::

OK!

Mam en manjši problem!
en beden programček, k se je kot autorun štartal na enmu situ, mi je spremenil nastavitve za IE, in sicer Možnosti mape oz. Internetne možnosti so v samem Explorerju onemogočene oz. kot pravi računalnik:
Ta operacija je bila preklicana zaradi omejitev, ki veljajo za ta računalnik. Obrnite se na skrbnika sistema.
! Čudno je da se da do teh istih nastavitev še vedno priti preko nadzorne plošče!?!?. Kako to izklopiti? - Poledit sem že probal! Uporabljam win98 (ne SE).
Lp
  • spremenil: Liker ()

Jolando ::

ma na novu instaliri iexplorerja pa reseno, ce te tako hudo moti
God save the Queen, she ain't no human being...

Aljo1 ::

Mene pa samo zanima če bo računalnik dokaj normalno delalal če dam na PI166, 24Mb RAM, 1,2HD 1M grafična
win 98. (sedaj je na rač win95)

Jolando ::

jst bi raj pr 95 ostal, ceprav morde bi laufali tud 98
najbolse je da probas z 98, sej nims kej zgubit
God save the Queen, she ain't no human being...

Rabim za sorodnika in ker grem k njim le na obisk, s tem pa da mu spravim računalnik v lepo delovanje, se mi glih ne da toliko experimentirat. V glavnem rač. bo sedaj uporabljal za internet (dial up).

Can ::

Že z win95 bo mlelo kar v eno, kaj šele če daš gor 98. Dokupi ram, saj je itak zastonj. Če maš interni modem win, bi blo priporočljivo imet vsaj MMX pentium.

GaPe ::

KRELJO APJ!!!

Nared svojo temo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če ne znaš odgovorit na vprašanje, ki ga je zastavil Liker, pusti temo pri miru!!!!!!!!;((;((

-------------------------------
Glede vprašanja, probi v registru malo pobrskat (find -> Internet Explorer).8-)
Don't steal! The government hates competition.

Bilo je samo vmesno vprašanje pa zaradi tega že ne bom nove teme odpiral. Odgovor na moje vprašanje je kratko in ne potrebuje nikakršnih diskusij. Zanima me le če bo delal ali pa ne. Pa še tema je na win 98. Če pa kdo misli da je oškodovan z mojim vprašanjem pa se mu opravičujem!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova beta verzija Viste (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
31522314 (15587) simnov
»

Odgovor na novico o Windowsih od Alien-W-ja

Oddelek: Slo-Tech
162069 (1585) Mercier
»

Internet connection sharing

Oddelek: Omrežja in internet
321835 (1337) Quickbeam
»

ADSL-kako povezati 4 PC?