» »

Nekam čudno za tako mašino

Nekam čudno za tako mašino

cahahopie ::

Mam AMD Athlon 1333Mhz, plata MSI K7T Turbo , 256 Mb RAM , HERCULES 3D PROPHET 4500 64Mb (KYRO 2) , 20 GB IMB 5600 disk in Pioneerjve DVD rom 16x/40x .
Za Kyrota 2 sem si potegnu ta nove driverje.
In kako vse skup to dela...
Serius Sam brez problema, mašina še brez težav zraven prebavit Winamp in internet.
Toda malce neglaskosti se pojavi pri Deus Ex-u in Elite Force-u. Obe igri igram na ločljuvosti 1024x786x32 . Sicer ni nobenega problema, delajo gladko, a na taki škatli bi mogle delati še bolje... brez majčkanih zastankov.
Kaj je to krivo? Slabo naloženi Windowsi? (Mam Windowse Milienum) Malce počasnješi disk?
Sicer ... že dolgo razmišljam, da bi Winse še enkrat naložo, ker tem bizgecom v tgovini se jebe kako je naložen....
p.s. A je morda kriva tudi visoka temperatura procesorja ( 63 - 70 stopinj....hladinik Titan, sicer sem prebral, da je maximum dovoljena 95 stopinj)?

Gh0st ::

OK jest se na WinME ne spoznam kej dost, ampak vem da so ti winzi prevec pozresni za hardware....ni treba met ze najnovejse stvari, da ti dela vse tko hitro in lepo...dost so win95 al pa win98.
winME so cist brezveze res! pa tud mal si zdruzjivost RAM-CPU-Plata preveri!

Huey P ::

Moji nasveti;

- formatiraj disk in na novo naloži Windowse (po možnosti 98 ali 2000) in vse gonilnike (za grafično, plato,...),

- ponovno namesti hladilnik, ker so ga najverjetneje narobe namestili (zato maš tako visoko temperaturo) in malo termalne paste nebi škodilo.

Pa potem poročaj!

..::DOOM III: The Legacy::..

krucymucy ::

Deus Ex ti verjetno steka zaradi tega, ker bazira na pogonu UT torej glide, ki pa se vsaj na MX-u ne obnese prevec dobro - po moje pa tud na kyrotu ne!!!

Temperatura je res malce previsoka - kakih 15-20˙C:D

Paramedic ::

Pa sveže VIA 4-in-1 driverje tut dej, potem ko namestiš win2k (priporočam). Temp je pa prevelik!
End transmission.

Huey P ::

Ko boš dol jemal hladilnik pusti najprej računalnik kakšnih 10 minut ugasnjen, da se jedro proca ohladi, ker drugače se boš zajebal tako kot jaz in ti bo jedro počilo...

..::DOOM III: The Legacy::..

Hmmm jaz, ki sem takšen antifizični delavec, ki vse kar prime v roko utrpi posledice... jaz, ki se še modema bojim dat v pci režo... hemm... jaz bi naj pol razdiro hladilnik od procesorja in mazo z termalno pasto...hemm...
Winsi no problem, kar pa se tiče hardware pa malo korajže v prste in previdno s šrafencigerjem...

BTW... a velja garancija na box , če kaj dodajaš k boxsu in kaj mažeš?

Mr.-Viko ::

Če previdno odstraniš nalepko, ki ti omogoča garancijo, ti še velja, sicer ne. Ali pa poskusiš z zelo fino odstranitvijo nalepke (če jo sploh imaš) in vstaviš hardware noter. Ko nastopi problem, pa nalepko spet odstraniš in dodan hardware vzameš ven ter nastaviš vse, tako kot je bilo pred prvim posegom v računalnik.

Se oproščam za morebitne slovnične napake in če sem se kje zmotil. (nobody's perfect and he even doesn't exist! ;))
No comment, really

||_^_|| ::

priporočam ti win98 SE al pa 2k

Milenium res sux! Cel sistem se mi bo sesul
Internet Explorer je total v dreku, noče odpirati strani, še komaj, da sem prikraspal do tegale foruma. V Photoshopu se mi pači slika, ko malu premikam sliko GROZA!!!!!! In če želim na namizju kaj označiti, ostajajo sledi označevalca, ikone se ne dajo premikati po namizju. Vse je v dreku??!!!
Je to kriv operacijski sistem WinME ???

krucymucy ::

Lahko pa poskusis se win XP, men delajo ze nekaj dni skor brez sranja - pa sem Win ME sesul v 5 minutah:D

Can ::

Sam uporabljam Win ME že kake pol leta, brez enega samega problema. C600@900, MX. Deus Ex in podobni špili delajo gladko kot svila!

Jah ocitno mas ze neki dobre administratorske zilice:)
Jest mam skoz win98 eng pa sm jih (odkar sm dubu comp - 3 leta) samo sterkrat se enkat installu...to je odvisno tudi od userja samega, kok se kej spozna na zadevo....
Jest pravim win2k so za workstatione in ne tok za igre, so pa zanesljivi velik bolj kukr winME k pa sux v nulo!
Za spilat je win95 al pa win98, winME je za u kanto, win2k so zakon, winNT so pa ze mal zastareli:)

Tko jest mislim....vse je odvisno od uporabnika, kako zadevo obvlada....

Torej iger ne moreš igrati na Win2000? In programi velik bolje delajo na Win2000?
Bi šlo, da bi na enem disku imel inštalirane 98 n drugem pa 2000?

Seveda lahko igras igre na win2k samo ni vse tako kot bi moglo biti, ker so win2k na isti (izboljsani) arhitekturi NT (kot winNT) je bolj malo iger ki podpirajo tako platformo...jest sicer nevem kateri so ti spili ampak lohk ib se mal pozanimal...

teb se ne splaca met dva windowsa...razen ce bi rad spilal in obenem delal na mocnem compu kasne AutoCAD al pa 3D studioMAX risbe, animacije, ....
Mozno je, samo je pa ful zajebancije, najbolje je imet pol dva diska in na enem win2k na drugem pa igrice in win98...
Jest nimam izkusenj z dvema win okoljema na enem compu, vem samo za win + linux zadeve...

mylos ::

Po MOJE, iz lastnih izkušenj, je tukaj definitivno nekaj narobe z grafično kartico, ali ji ne ugaja ta temperatura ali pa idi tja, kjer si jo nabavil in probaj, naj ti dajo drugo kartico enakega tipa noter, da vidiš, če bo kaj bolje delalo. Mogoče je na kartici kakšna napaka. Ker drugje ni problemov. Win ME nimajo s tem nič. Je pa res najbolje imeti za igre win98, za programe pa win2000.:))
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.

Mr.-Viko ::

Vi vsi preveč grajate WinME! Malo se pozanimajte, kako se vam sistem ujema (RAMi, grafična, matična...). Na mojem prejšnjem računalniku sem imel najmanj 90% več sranja kot pa imam sedaj. Od teh 10% odštejem 6%, kar je moje krivde, ostalo je pa pač ena napaka (in ne vedno!) programov.
No comment, really

Paramedic ::

Večinoma na w2k delajo igre. Meni delajo vse, ki sem jih do sedaj od pol leta nazaj probal (veliko demotov tudi). Katere delajo poišči na NT Compatible. Predlagam, da za glavni OS uporabljaš w2k, če pa kaj ne dela, pa win98(se).Glede ME: men je delal povsem stabilno, zato mislim, da tisti, ki ga sesujejo, to naredijo iz štorastosti :P. Tu pride v poštev ghostova 'administratorska žilica'.
End transmission.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WinME mi delajo hitreje od WinXP

Oddelek: Operacijski sistemi
221876 (1490) daylight
»

Katere Windowse uporabljate?

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
192289 (2289) BigFoot
»

WIN ME ?

Oddelek: Programska oprema
201544 (1368) blue96
»

Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
585391 (4533) andrej
»

windows me

Oddelek: Programska oprema
481993 (1516) JLP

Več podobnih tem