Forum » Kaj kupiti » Kva kupt?
Kva kupt?
Pretorijanec ::
Kero plato in proc nej kupm? Dejte dve verziji napisat high end pa za brez dnarja. Kako pa overclockam Durone k sm brau clanke pa sm se kr mau usrau k use uno povezuvanje mostickou,...
Pa ker CPU hladilnik bi dau gor na to kar mi boste napisal?
Pa ker CPU hladilnik bi dau gor na to kar mi boste napisal?
ChiefThunder ::
Mal bol:
Abit KT7 RAID
Kakšnga Athlona
Mal slabš:
MSI k7t pro2 al pa SOLTEK
Kakšnega durona- kr 600mhz al pa 650
na obadva pa crome orb, al pa super orb, sam je še enkrat dražij.
Kolkrat je blo že to povedan
Abit KT7 RAID
Kakšnga Athlona
Mal slabš:
MSI k7t pro2 al pa SOLTEK
Kakšnega durona- kr 600mhz al pa 650
na obadva pa crome orb, al pa super orb, sam je še enkrat dražij.
Kolkrat je blo že to povedan
miguell ::
Ce drzi, da se vsi enak navijajo, vzam najcenejsga. Ce pa ti ni za reskirat, vzam T-Birda 800. Se bolje pa je, da kupis zdle durona za 20.000, pa ga mas ene 4 mesce, pol pa kupis T-Birda, k bo cena kake 30.000 Sit.
Jz bom to jutr kupu tko da mi prosm use odgovore napiste hitr!!! Kva pa ce kupm kerga Intela? K mene je ful strh kako bom naviu AMD-ja. Nism glih se ta najbolsi overclocker. Sej mi bo uspel sam,... Kaksna je razlika med T-birdi in Duroni (razn u cenin, seveda)??? Kva je razlika med supr orbom pa krom orbom? Torej AMD al Intel??? Ce se mi kej zaserje pr farbanje pinou a se ker jau, da mi bo pomagu. Tko cist resno. Ne sam mal jih pufarbi ampak prou tko, zdej to, zdej uno,... Na kolk bi pa lahk naviu tega Durona/T-birda??? Use odgovore piste prosm na doug in sirok, da naum meu nubenih dvomou!!! Thx!
Ej kva je bols za OC pa tut za tko? ASUS CUSL2 i815 ATA 100 in INT PENTIUM3 800/133 al ABIT KT7 RAID ATA 100 in Duron al pa T-bird 700 al pa kej tazga? Ker proc bi vi uzel na ABIT KT7 RAID ATA 100?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plata+procesorOddelek: Kaj kupiti | 2516 (1404) | jest10 |
» | Sanski sistemOddelek: Kaj kupiti | 2393 (1828) | Loki |
» | 5.000dem, dobro masin kdo jo najdeOddelek: Kaj kupiti | 1939 (1542) | Kovax |
» | Temperatura T-birdaOddelek: Navijanje | 1360 (1244) | birdy |
» | AMD 900+Kt7 RAIDOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2460 (2183) | birdy |