» »

Kater TV do 200kSIT?

Kater TV do 200kSIT?

bastadu ::

Zanima me katero televizijo mi priporočate v tem rangu? Ker bo večinoma za gledanje programov (občasno tudi kak DVD), mi widescreen verzija verjetno ne pride v poštev. Hvala za predloge!
  • spremenilo: bastadu ()

clancy ::

Po moje je najboljši nakup eden od Panasonicovih 100 Hz Quintrix modelov z ravnim ekranom.
Smo lani mi tudi kupovali TV do 200.000 SIT in po dolgem iskanju po večih trgovinah smo ugotovili, da ima Panasonic nekako najlepšo sliko. Vse ostalo smo izklujčili, edino mogoče še Philips ima dobro sliko.

cryptozaver ::

Philips ma eno novo tehnologijo (ne vem kako se imenuje) in nekako prednjaci ta trenutek. Vzemi si cas, pojdi v kaksno stacuno: BOF, Merkur, BigBang... in si oglej razstavljene primerke. Slika je pac stvar okusa.

bastadu ::

Saj v trgovino sem itaq nameraval iti pogledat, sam sem še vas najprej vprašal, da se lahko malo bolj sfokusiram na določene TVje...:P Še mogoče kakšni predlogi?

glinik ::

Panasonic!

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Zgodovina sprememb…

Redkvica ::

Predlagam ti, da si pogledaš še Loewe. Loewe vgrajuje Philipsove ekrane, sicer je pa televizor v celoti izdelan v Nemčiji. Kvaliteta je visoka, cena pa tudi. Uvoznik je Jadran, prostore ima med drugim v BTC v Ljubljani v hali A.

Kaufmann ::

Ja, samo boš pri Panasonicu več dobil za 200k kot pri Loewe, razen če za je razlika v funkcijah ki jih ne potrebuješ, in ti je pomembnejši izgled TV-ja

clancy ::

Pred petimi leti sem za svoje satanovanje kupil Loewe Profil 63 ekran, 100 Hz takrat še za 145.000 SIT in sem bil ful zadovoljen znjim, dokler starša zase nista kupila Panasonica kot sem že prej zgoraj omenil in lahko rečem da je slika na Panasonicu dosti boljša.
Je pa res, da je v teh nekaj letih tudi Loewe oziroma Philips z svojimi ekrani napredoval in nevem kakšna je razlika v kvaliteti sedaj.
Glede daljinca, menijev in lahkotnosti upravljanja pa je Loewe zame še vedno boljši.
To je moje mnenje in možno, da se bo tebi dopadla bolj katera druga firma.
V glavnem v trgovinah sprobaj, stestiraj več modelov in boš videl kaj ti najbolj odgovarja.

LP!

Olajuwon ::

Moji stari so pred dvemi tedni kupli nov TV. Najprej so mislili Sony KV32 XL 90 za 320 čukov, potem pa so zbrali Philips PW 9509 za 350 čukov (nova tehnologija se kliče Pixel Plus 2) in moraš reč da ko sm gledal v trgovini je razlika med Sony in Philips več kot očitna. Jaz osebno bi se nagibal al na Philips al Panasonic.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22637438 (19881) mrheker
»

Katero televizijo z diagonalo 82 cm

Oddelek: Kaj kupiti
191662 (1343) glinik
»

Sony TV

Oddelek: Kaj kupiti
51067 (1007) d.k.
»

televizor 100 Hz ?

Oddelek: Zvok in slika
302577 (1919) zile
»

Kateri TV kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
342516 (2057) AtaStrumf

Več podobnih tem