Forum » Programiranje » Apache + Perl
Apache + Perl
Spc ::
Torej na Svoji spletni strani bi rad naredil tole: stran na www.domotix.net z uporabo apache 2.0.52 serverja in perla.
Vse potrebno je zraven misterhouse-a:
weather_graph_zoom.pl
Inštaliral sem perl z vsemi moduli in registriral vse module.
Ko zaženem simple .pl datoteko preko apache-a (http://localhost/cgi-bin/lala.pl) mi vse lepo deluje (tako, da perl deluje normalno)
Ko pa zaženem weather_graph_zoom.pl pa je blank screen (vse je belo).
Apache error:
[Thu Oct 21 15:57:36 2004] [error] [client 192.168.0.5] (OS 3)The system cannot find the path specified. : couldn't spawn child process: C:/Programs/Apache/Apache2/cgi-bin/weather_graph_zoom.pl
Kako bi to odpravil oz. naredil, da bo stvar delovala.
HVALA.
Vse potrebno je zraven misterhouse-a:
weather_graph_zoom.pl
Inštaliral sem perl z vsemi moduli in registriral vse module.
Ko zaženem simple .pl datoteko preko apache-a (http://localhost/cgi-bin/lala.pl) mi vse lepo deluje (tako, da perl deluje normalno)
Ko pa zaženem weather_graph_zoom.pl pa je blank screen (vse je belo).
Apache error:
[Thu Oct 21 15:57:36 2004] [error] [client 192.168.0.5] (OS 3)The system cannot find the path specified. : couldn't spawn child process: C:/Programs/Apache/Apache2/cgi-bin/weather_graph_zoom.pl
Kako bi to odpravil oz. naredil, da bo stvar delovala.
HVALA.
WebPhp ::
Najverjetno uporabljaš Windows.
Če je tako, potem moraš tam ko je pot napisati pot do perla.
Recimo v lala.pl imaš na vrhu: #!C:\perl\perl oz. kaj drugega, v skripti za vreme pa je: #!/local/bin/perl. V skripti za vreme prvo vrstico oz. "#!/local/bin/perl" spremeni v "#!C:\blabla oz. do tam kjer ima perl.
Če je tako, potem moraš tam ko je pot napisati pot do perla.
Recimo v lala.pl imaš na vrhu: #!C:\perl\perl oz. kaj drugega, v skripti za vreme pa je: #!/local/bin/perl. V skripti za vreme prvo vrstico oz. "#!/local/bin/perl" spremeni v "#!C:\blabla oz. do tam kjer ima perl.
Spc ::
to sem že vse naredil.
Tako nor pa že nisem, da tega nebi videl..
Mi je že avtor skripte napisal kaj moram narediti.
samo ni mi jasno kako inštaliram modul: Time::localtime;
kajti ko hočem inštalirati:
ppm> install Time::localtime
mi napiše not found.
Tako nor pa že nisem, da tega nebi videl..
Mi je že avtor skripte napisal kaj moram narediti.
samo ni mi jasno kako inštaliram modul: Time::localtime;
kajti ko hočem inštalirati:
ppm> install Time::localtime
mi napiše not found.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 253029 (27694) | miko22 |
» | Apache - localhost JA, IP naslov NEOddelek: Omrežja in internet | 6608 (6467) | ManDriver |
» | tehnologije za web aplikacijeOddelek: Programiranje | 1894 (1619) | upirna |
» | Perl na WindowsuOddelek: Izdelava spletišč | 1167 (1104) | simon |
» | Narediti svoj FORUM (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5456 (4873) | bzagozen |