» »

tezave z abit nf7-s 2.0

tezave z abit nf7-s 2.0

kitarist ::

V JAE sem kupil novo maticno ploscno Abit NF7-S 2.0. Problem je v tem, da se racunalnik dostikrat sploh ne zbudi...monitor ostane na standbye...tudi ce sistem deluje in masino resetiram z "reset" gumbom se racunalnik ob naslednjem bootu ne zbudi. Prej sem mel Asusovo plosco, pa je delala kompletno enaka masina (razen plate), brez tezav, po menjavi maticne plosce pa so tezave tukaj. Prej sem uporabljal integrirano grafiko, sedaj pa All in Wonder Pro (graficne ne rabim za igre).
Tudi ce resetiram bios se masina ne zbudi..ko pa jo vcasih kr tak vklopim pa se sistem boota normalno...Ali je mozno da se maticna ne razume z ramom? Prosim za kaksen nasvet. Se konfiguracija:
Abit NF7-S 2.0
512 MB DDR Elixir
Amd Athlon XP 2400+
All in wonder pro
Hvala za odgovore.

AndrejS ::

Meni se je isto dogajalo z eno intelovo plato. Sploh se računalnik ni hotel vklopit včasih. Drugače pa je delal normalo. Rešil pa sem problem tako da sem preveril vse mase na plati. Tam ko plato z vijakom priviješ v ohišje! Nisem imel vseh povezanih.

kitarist ::

Masa da je kriva? Torej moram plato privit na ohisje skozi vse luknje? Recimo, zdaj mi je v prvo vzgal normalno. Ob kakem hard resetu bo zopet je*al. bom poizkusil.
Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Chieftec 360W...

Oddelek: Kaj kupiti
201398 (950) TribesMan
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
47931714 (18309) Jaffa
»

"težava" z NF7-S in AthlonXP 2500+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
735489 (4230) Tilen
»

ABIT NF7-S rev 2.0 in FSB nad 200

381611 (1109) WhiteWolf
»

Težava z navijanjem na 8RDA3+ (strani: 1 2 3 )

1457768 (5450) pele-on

Več podobnih tem