» »

9800se powercolor artifekti

9800se powercolor artifekti

murphyboy11 ::

lp
mene zanima kaj bi to lahko bilo imam powercolor 9800se nimam softmodano ali navito a vendar se mi je ze 2x pojavila sahovnica po celem ekranu in to po kaki igrici potem ko sem ugasnu pc in ponovno zagnal drugace pa ne samo ko ugasnem in ponovno zazenem potem ko pa resetiram je pa spet use uredu. zanima me pa kaj bi lahko bilo to narobe upam da ni kaka vecja napaka graficna pa ni vec u garanciji

Scorpia ::

Lahko je zaradi napajalnika, da takrat pade voltaža za agp. čeprov to diši, da so ti rami v k****. probi na kakšen drug računalnik, ali pa driverje zamenji. Probi jo softmodat če bo šlo, mislim da se takrat dvigne frekvenca na ramih? al sam odklene cevovode, skratka pozabu sem.In če bi se takoj pokazale napake v 3d način, je nekaj narobe z rami. Lahko da se samo preveč pregrejejo, kar pa se ne sme. Kolikor vem in videl te grafične sploh nimajo hlajenje ramov. Ampak vsen se ti to nebi smel dogajat.
////

Bojevnik ::

Odstran driverje pa na novo namest take brez softmoda.

LP & LD

ginekolog ::

meni se tudi na vsakih 20 (recimo) vklopov pCa grafični zmeša in je že od biosa dalje zmazana slika. No izklop in vklop to reši in ker je redko, se ne sekiram.
Divers do it deeper.

Moonman ::

Tudi obe moji powercolorjevi 9800se sta imeli to hibo. Pač ponovni zagon in dela.
Glavno da ni slika trajno zamazana.:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

9800se@9800pro (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
814472 (3394) Ice-Man
»

radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )

1389626 (5601) Tilen
»

Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )

574064 (3226) Boki_
»

hercules 9800 SE AIW (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
923911 (2524) Tito
»

Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
924391 (3255) Tilen

Več podobnih tem