» »

sumljivo poceni telefoni

sumljivo poceni telefoni

berni ::

ima kdo kake izkušnje z nekom iz kraja Fikšinci, ki zelo ugodno prodaja nove zapakirane telefone z garancijo npr. nokia 6600 za 42000 sit? dostava naj bi bila po pošti, 25% cene je potrebno nakazati v pismu na njegov naslov, ostalo s položnico do 30 dni po prejemu. oglas je imel na bolhi, mogoče še kje.
hvala za pripombe

softwar66 ::

Zanimiva zgodba. Postavi si preprosto vprašanje: Kakšno garancijo imam, da dobim telefon oz. denar nazaj, če gre kaj po zlu? Če jo imaš hitro sporoči. Ne bit naiven. Pa če je naslov lažen in ti pošlje v kuverti pesek v škatli, težak približno enako kot GSM, potem ko si mu ti že veselo nakazal dobrih 10000SIT. Vse "piramidne igre", možnosti, da se z sorazmerno majhnim vložkom dobi veliko več so se končale klavrno. Ali nateg ali ukraden, ni alternative. Tokrat gre za nateg. Če pa grem še malo bolj v detajle. Osebek je malo večji kaliber. Izkoriščanje naivnih nikoli ni bilo težko. Na bolhi že večkrat brisan. Predlagam, da telefon prevzameš osebno. Gremo skupaj, jih kupim ene par. Naslov za pošiljanje je gotovo 9262 Rogašovci in piše se Vogrinčič?

Začelo naj bi se lansko leto

cosmos ::

LOL ne morem verjet da kdo sploh resno vzame tak oglas 8-O :D :\

gumby ::

halo Bing, kako brat?
zanima li te mozda 100 mobilnih telefona? cena? sitnica:D

ferdo ::

matr je folk naiven, kaj res ne poznajo realnih cen, malo se pogoogla itd... pol pa ko vidijo 25% cenej so že vsi slinasti..
Zaradih takih povpračje pada! in so na bolhi nerealne cene ter jokajo o nategih...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ferdo ()

Caligula ::

No ne ga cist zminirat. Ta osebek je verjetno res rahlo naiven kar se pac zgodi, je pa pokazal vsaj toliko zdrave presoje, da je sel prej vprasat. In ja TO JE NATEGOVALEC!

Daliborg ::

jep....100% nateg...mislm telih 25% me mal muc k jih po posti posiljal....denar bi naj bil nakazan preko kaksne banke ali pa western union, al pa podobnga in to v celoti! Kar se pa cene telefona tice je pa kr mozna :
halo Bing, kako brat?
zanima li te mozda 100 mobilnih telefona? cena? sitnica
:D :D :D

8-) 8-) ...if you know what i mean!

infidel ::

Najboljsi test. Povejte mu, da se zelite z njim dobiti osebno in telefon preizkusiti in potem placati kupnino. Opazujte reakcijo.

berni ::

ja, res zanimivo. točno tako je, kot je napisal softwar. sem malo pobrskal naokrog in tale boštjan je res za štose. čudno da ga res ni še nihče prijavil policiji ali ga osebno nalomil. mogoče ga pa je...8-O

Kawl6 ::

Sreča da so današnji mobiteli majhnih dimenzij.Slučajno če mu ga kdo butne v rit.8-O

DjTonic ::

To je nekakšna prevara. Tega iz Fikšincev so nekoč lepo zašimfali v eni temi na Mobisux-u. Tako, da oglase od njega ne jemati resno, na bolhi pa ima skoraj vsak teden drugi username...

Keyser Soze ::

Boštjan Vogrinčič:D

Kaj a kandidat SMSa?

pivmik ::

Poceni moitel ali zelo draga kila soli.
LP, Gregor GRE^

softwar66 ::

caligula, saj berni ni naiven. Bolj je naiven prodajalec ali pa pameten, ker tako posluje. Pri teh stvareh je veliko psihologije, nekateri enostavno ne razmišljajo o ozadju, saj jih (pre)hitro prevzame cena. Mogoče je to celo dobro, ker ne bodo nikoli več ponovili napake, kaznivo pa je neizpolnitev dogovora s strani prodajalca, je pa spet fora, da prodaja fizična oseba večje količine, ker ni ne samostojni podjetnik ne pravna oseba, skratka davka ni, ne blaga. Skratka zrelo za policijo. Dober je, da si upa, ker 1x bo prišlo do velikega konca. Kok pa sploh je od fikšincev in murske, moram pogledat na mapo?

Pa je res kandidiral pri sms. Drugače pa je tudi športnik. Nič ne bom rekel, jaz mu nisem pisal. Če mu je kdo naj preveri ali se kraj bivanja ujema. Lahko, da se mu dela krivico. Kriv pa brez dokazane krivde nisi. Je slaboviden, možno je, da ga kdo izkorišča (pač pri njemu prazni nabiralnik). Če pa to dela sam ali pa v dogovoru s tretjo osebo se je pa zaklal. Ima celo naročilnico (cel dosje na mobisuxu). Sam ne vem, če je isti en je iz Rogaševcev eden iz Murske Sobote. Če pogledate v wordu podatke o avtorju piše boštjan vogrinčič. Če je bil res kdo oškodovan ne gre do konca. To bi dal jaz kar na tednik. Berni kdaj si ti videl njegov oglas nazadnje na bolhi, ker deluje že lep čas. Kakšen vzdevek? Gotovo pa jih ima mnogo. Kot pravim pred vsakim nakupom, jasno da primerjati cene. Kar je rabljenega pa vse osebno, telefone pa sploh, kljub mamljivi ceni. Če malo komično končam, zato me tudi nikoli ne bo na slepi zmenek, kaj jaz vem kakšna big kahuna ta čaka, na sliki pa je živa miss.

Jernej L ::

potem bo šele hec, ko bojo še naši operaterji začeli blokirati
ukradene imei številke..

drugače, pa se telefone težko prodaja, že lep čas prodajam mojo
nokio 6610i pa jo nobeden noče..

berni ::

oglas je nazadnje bil na bolhi par dni nazaj, sedaj ga ni več (terminated? ;) ). nicka se pa ne spomnem, bila je neka angleška popačenka...poslal sem mu mail in čez dva dni mi je poslal naročilnico z navodili :P . objavlja tudi tel. 040 971 900, na katero se pa ne da klicati.
možno je, kot je napisal tudi softwar, da kdo zlorablja njegovo ime oz. naslov, saj se mi zdi malce nenavadno, da bi si na tak naiven način delal slabo reklamo, sploh pa še ker je invalid in športnik. če bi v njihovi športni zvezi vedeli, da se ukvarja s čim takim, bi bilo verjetno konec paraolimpiad in vseh plačanih potovanj v zvezi s tekmovanji.
sicer pa, kot pravi nekdo: "lahko pa se tudi motim"
jaz naprej ne bom raziskoval, kupujem pa nokio 6600, čim ceneje, se razume :D

lopov ::

V Lj dobis rabljeno na mobi servisu za 54-56.000

berni ::

na katerem servisu pa?

lopov ::

Dvorzakova 3, garazna hisa Kozolec (zadaj za bavarcem).
Ne mores faliti, tocno nad vhodom v garaze. 14 dni nazaj sem nadgrajeval firmware in so imeli dve 6600 naprodaj -- ena bela in ena siva, pa 2 jurja razlike v ceni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lopov ()

nokia6310 ::

Pozdravljeni!
Gospoda Boštjana Vogrinčiča poznam osebno, ker smo bili nekoč skupaj v šoli. Pa veste da je on slep?
Z njim nisem veliko komuniciral samo kolikor sem se je vedno zgovarjal na svoj faks in kako je to pomembno da ga ima pa da ni nobenega drugega ki bi bil bolj pameten od njega tako da on res obstaja saj sva še pred leti bila skupaj v centru slepih v Škofji loki tako da vam to lahko potrdim če pa koga še kaj zanima pa naj samo vpraša vam lahko vse razložim. Tudi sam uporabljam prilagojeno opremo s katero dandanes ni težko delat in mi je delo na računalniku zabavno in zanimivo. Vglavnem vsi pametni predlogi so že bili škoda samo ker sem to temo tako pozno našel. Aja ko je bil še v šoli ni prodajal telefonov kdo pa bo tako naiven da bo šel denar nakazovat na slepo?
In navsezadnje še nekaj ko mu nakažeš denar mora dat neki osebni račun iz katerega bo razvidno kdo je kar pomeni da bo ta denar moral dvignit in tako se ga lahko zelo hitro dobi zanima me pa res koliko ljudi je že nasedlo?
Če jaz od koga kaj kupujem vedno zahtevam osebne podatke na osebni če gre kaj narobe da vem kam se lahko obrnem.
Lp

Arthur ::

ufffff, sem se menil z enim tipom z Bolhe okoli rama, pa sem si rekel da bom še malo preveril o njem na Googlu. in eto, mi vrže tole temo ven. >:D

še sreča, sicer itak nisem hotel kupovat po pošti, zdaj bom pa vsaj miren, ker vem da bi bil nateg..:\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Arthur ()

OZZY ::

Nekaj....Ta boštjan Vogrinčič z bolhe ni nujno, da je tisti slepi - vendar ne čisto..
Je pa zanimivo, da je rekel, a je iz MS iz kjer naj bi bil tudi tisti slepi. Zdej ali gre za to isto osebo ne vem. SAm je rekel, da ne gre zanj...zdej verjet ali ne...

Jaz sem se z tem nekaj pogovarjal okoli nekga kingston ddr433 rama, kjer sem sicer zlicitiral za 15k 512Mb modul. Po pogovoru mi je posreoval oznako rama.

KVR433...in še ostale oznake. Najbolj zanimivo je, da tega rama sploh ni na kingstonovem seznamu. Poleg tega pe je ram kao imel še oznako R , kar pomeni registred... No ja...Že da tega rama ni na seznamu mi je dalo slutiti, da nekaj ni v redu.

Na koncu nisem rama vzel in mi ni žal..
Go with the flow.

ferdo ::

hja nekaj smrdi, glede tega.....

scenic ::

Sam sem pred tedni kupoval Nokio 6100 pri njem, ko sem omenil "iz rok v roke" je rekel, da naj kr pridem gor in ni problema.
Sam se za to nisem odločil. ker je predaleč, ko bi bil gor pa mi ne bi dvignil. NATEG 100 %.

Lp

Scenic


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nateg preko bolhe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
38382446 (25893) budnost
»

Bolha - nateg

Oddelek: Loža
414901 (2183) gendale
»

Pozor vedno vec internetnih prevar tudi pri nas

Oddelek: Loža
447771 (4165) tony1
»

Intervju z nigerijskim prevarantom

Oddelek: Novice / Varnost
285557 (3712) skittle
»

Nokia n95 8GB verzija (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9214241 (2375) gasperxp

Več podobnih tem