Forum » Omrežja in internet » kabelski net - priporocila?
kabelski net - priporocila?
gakiko ::
Zivjo!
Katerega ponudnika kabelskega interneta mi priporocate? Zaenkrat se mi VoljaTel zdi se najbolj ok glede cen, ne poznam pa nobenega, ki bi ze imel net pri njih. Izkusnje, nasveti? Aja, pa podpis pogodbe za 2 leti nekako ne pride v postev (podnajemnistvo, predvidena izselitev cez cca 18 mesecev )
Katerega ponudnika kabelskega interneta mi priporocate? Zaenkrat se mi VoljaTel zdi se najbolj ok glede cen, ne poznam pa nobenega, ki bi ze imel net pri njih. Izkusnje, nasveti? Aja, pa podpis pogodbe za 2 leti nekako ne pride v postev (podnajemnistvo, predvidena izselitev cez cca 18 mesecev )
Mr_Globus ::
Jst si bom tudi kabelsko zdej rihtal. Ampak me nekaj muči. Telemach ma akcijo za 6sit. Se ta upošteva tudi za arnes paket? Ker čene pride se adsl dooosti bol splača
Aja sem v črunčah-lj
Aja sem v črunčah-lj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KKS-Radvanje krši konkurenčno pravo!Oddelek: Omrežja in internet | 4774 (4211) | BigWhale |
» | ARNES preko Ljubljanskega KablaOddelek: Omrežja in internet | 1059 (932) | SasoS |
» | KKS Online dvig hitrosti povezav ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 19882 (12915) | darkolord |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8242 (6548) | DeLonghi |
» | Arnes in kabelOddelek: Omrežja in internet | 1984 (1724) | Hux |