» »

odstranitev ADSL programske opreme

odstranitev ADSL programske opreme

AyrtonS ::

zdravo,

imam en problem. Imel sem težave z ADSLom, pa so mi svetovali, da naj si namesto originalnega Siolovega programa, naredim povezavo preko OMREŽNIH POVEZAV v Winsih. Vse lepo in prav, ampak ko sem dal uninstal programske opreme (nove povezave še nisem naredil) mi winsi porabijo kar nekaj časa preden lahko ob novem zagonu začnem z delom.
Ko se sistem požene, lahko grem takoj v word,.... ampak povezave ne morem vzpostavit takoj ampak šele čez nekaj minut (od 2-5). tudi norton začne delovati šele čez čas.

Ker me je zanimalo kaj bito bilo sem še na drugi mašini poizkusil odstranit ta program in pri ponovnem zagonu ista zgodba. Mašin potrebuje čas da začne delovati, v tem času disk ne deluje, lahko klikaš vendar nič ne odpre.

ima kdo kako idejo, kako bi to odstranil v celoti. omrežne povezave sem zbrisal pa ni nič boljše?

LP, A

Sambrosa ::

najprej odstrani tisto sranje od siola. lahko na nadzorniplošči in dodaj/odstrani programe. ko si odstranu to sranje ,naredi si povezavo tam kjer si ze delal. omrežne povezave.
potem pa pejt na tole stran in tam ko imaš lokal area conetcion ,pejt na TCP/IP kliknu lasnosti in unesi tiste cifre ki jih boš videl . 100% deluje.

aja pa še stran tukaj je ta zadeva

zaženi še enkrat comp in bo delovalo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sambrosa ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

napaka pri nalaganju strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
282028 (1256) jedateruk
»