Forum » Kaj kupiti » OCZ PowerStream 470W ali 520W
OCZ PowerStream 470W ali 520W
GUFY ::
Zanima me katerega se bolj "splača" kupiti. Bi bil pa to nakup na daljši rok, saj nobeden od teh dveh napajalcev ni ravno poceni.
Mislim, da bom izbiral kar med OCZ-jevimi modeli, predvsem zaradi kvalitete in pa možnosti raguliranja linij, te opcije pa Enermax nima.
Ali kdo ve kje najbližje bi se dalo omenjen napajelec kupiti?
Ali kdo ve kje najbližje bi se dalo omenjen napajelec kupiti?
flisko ::
Tud jaz kopujem nov napajalc,pa če ga najdeš kje zunaj ,lahko grema skupaj po njega.Bi tudi vzel tega OCZ ,sam tamočnega.
Men se zdi da Djtonic ve kje se da kupiti ta napajalec. Sam sem malo pogoglal, vendar kaj ko sva z Nemščino kar malo skregana.
Caligula ::
Medena in Flisko, vidva rabta svojo temo kjer so bosta dajala Na forumu sta potrebna oba tipa. En poroca o "neskrtih" nakupih drugi pa pac o "skrtih" in verjetno malo bolj racionalnih. Ugotovitve obeh pa pomagajo marsikomu tko da... ne piskat en drugmu. Lepo vsak opisujta svoje izkusnje z vajinimi nakupi.
flisko ::
nisem nič slabga mislu,sem hotu mal MEDENO razjezit,itak bom kupu tagana pri mlacomu za mal več kot 20 tisočakov ,ker je odlilčen napajalnik.Denarja pa ne pobiram na cesti,tak da je treba včasih mal prišparat tud.
MEDENA ::
itak da TAGAN čist dovolj.....men je ful cool...edino preveč kablov ...pa tist pretvornik...XEON-AMD/P4....
Moonman ::
A tile xtremesystems.at pošiljajo v slo in ali obstaja, da naročiš poštnoležeče na najbližjo pošto?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1602 (1267) | nejko8 |
» | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 29312 (17858) | LittleDevil |
» | Ocena Konfiguracije - X2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4903 (3529) | mate2006 |
» | Powerstream 600WOddelek: Kaj kupiti | 1541 (1132) | Caligula |
» | Powerstream vs. Modstream (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3735 (2878) | GUFY |