Forum » Loža » stranska nalepka za aprilijo rs125 letnik 2002
stranska nalepka za aprilijo rs125 letnik 2002
divx man ::
zdravo!!!
pred nekaj dnevi sem imel manjšo nesrečo z motorjem in sem opraskal levo stran motorja (levo stran, če gledaš iz dadnjega konca proti prvemu). zanima me če ima mogoče kdo rabljeno nalepko za ta model, ki je še cela in mi jo je priprvljen prodati za največ 30.000 sit. nalepka mora biti v barvah, ki je na modelu 2002 in mora biti črno-rdeče barve. ni pa nujno da je originalna, rad bi samo da je cela in da je vse v eni nalepki (nekdo mi je ponujal takšno nalepko, kjer je spodaj rdeča folija na foliji pa piše aprilia).
upam da bom dobil ponudnika!!!!
pred nekaj dnevi sem imel manjšo nesrečo z motorjem in sem opraskal levo stran motorja (levo stran, če gledaš iz dadnjega konca proti prvemu). zanima me če ima mogoče kdo rabljeno nalepko za ta model, ki je še cela in mi jo je priprvljen prodati za največ 30.000 sit. nalepka mora biti v barvah, ki je na modelu 2002 in mora biti črno-rdeče barve. ni pa nujno da je originalna, rad bi samo da je cela in da je vse v eni nalepki (nekdo mi je ponujal takšno nalepko, kjer je spodaj rdeča folija na foliji pa piše aprilia).
upam da bom dobil ponudnika!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je tako nalimana vinjeta veljavna? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21706 (8496) | Netrunner |
» | Car Wrapping ali kako se že rečeOddelek: Na cesti | 5517 (3782) | korenje3 |
» | Vinjeta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 51716 (35313) | Mare2 |
⊘ | Ali lahko pri nas na javnih cestah voziš takšen avto?Oddelek: Na cesti | 9190 (8324) | poweroff |
» | Vinjeta - jo že imate? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 58108 (28110) | Mare2 |