Forum » Navijanje » navijanje Radeon 9800SE v radeon 9800PRO
navijanje Radeon 9800SE v radeon 9800PRO
Silver3 ::
pri Jae sem kupil Powercolor radeon 9800se, katerega se bojda da navijat, odpret vseh 8 pipelines, na SE so samo 4 omogočene.
na netu sem našel modificirane gonilnike za navijat, pa odinstaliral stare (originalne), pa je potem odprlo vseh 8 pipelines, delal je sicer hitreje, vendar je bila neka šahovnica gor.
sedaj me pa samo zanima, če je kdo pri jae oz kje drugje kupil od powercolor radeon 9800se, pa če se dajo navit v PRO ali ne, da se ne bom za brezveze trudil še enkrat.
načeloma bi lahko tudi kaki gonilniki od originalne instalacije kej zasral, čeprav, če bi, nebi mogel naviti, tako da raje vprašam.
hvala za kakršenkoli odgovor v tej smeri
lp
na netu sem našel modificirane gonilnike za navijat, pa odinstaliral stare (originalne), pa je potem odprlo vseh 8 pipelines, delal je sicer hitreje, vendar je bila neka šahovnica gor.
sedaj me pa samo zanima, če je kdo pri jae oz kje drugje kupil od powercolor radeon 9800se, pa če se dajo navit v PRO ali ne, da se ne bom za brezveze trudil še enkrat.
načeloma bi lahko tudi kaki gonilniki od originalne instalacije kej zasral, čeprav, če bi, nebi mogel naviti, tako da raje vprašam.
hvala za kakršenkoli odgovor v tej smeri
lp
Rekec ::
jaz sem kupil istega powercolorja
pa mi je šlo modificirat brez problema. Brez kakih popačitev slik.
Možno je da maš slabe driverje, ali pač kartica ni sposobna vseh 8 pipelinov.
Poskusi še z Riva Tunerjemveim dodatkom (poišči spletno stran od Riva Tunerja)
AJA skor čudno je da se ne da modificirat. Meni je prodajalec reko da je do zdaj med 30 prodanimi primerki jih bilo samo par ki niso šle.
Jaz sem mel srečo
Iz 3400 pik v 3d Marku 2003 sem prišo na 5700 pik
pa mi je šlo modificirat brez problema. Brez kakih popačitev slik.
Možno je da maš slabe driverje, ali pač kartica ni sposobna vseh 8 pipelinov.
Poskusi še z Riva Tunerjemveim dodatkom (poišči spletno stran od Riva Tunerja)
AJA skor čudno je da se ne da modificirat. Meni je prodajalec reko da je do zdaj med 30 prodanimi primerki jih bilo samo par ki niso šle.
Jaz sem mel srečo
Iz 3400 pik v 3d Marku 2003 sem prišo na 5700 pik
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rekec ()
ej oprosti, am, a se ne pregreva z originalnim hladilnikom ce je navita?
ker ima en bl k. od hladilnika, pro ma boljsega
prosim odgovori da če mi rata navit, da ne bom kej skuru
hvala
ker ima en bl k. od hladilnika, pro ma boljsega
prosim odgovori da če mi rata navit, da ne bom kej skuru
hvala
meni normalno dela
če bi rad se v živo pomeno mi daj MSN naslov, da si neboma tak pisala na dolgo
če bi rad se v živo pomeno mi daj MSN naslov, da si neboma tak pisala na dolgo
ok hvala, sam tok da vem, če se ti pa da, pa lahko še na kratko napišeš ker postopek si uporabu da si naviu to.
jst sm si dobil neke omega driverje, prou za navijanje te kartice, pa odinstaliru prejsnje driverje, pa je ratal, drgac slika ok, sam k si dal pa 3d mark, je pa kr ena sahovnica bla, za spile pa nevem če sm probu, sam čudn se mi zdi, k baje se dajo navijat te, vsi pravjo k so jih kupl tm, najbrz sm jst kej zajebu.
enkrat sm probu, pol pa nc vec, stara je pa kak mesec
jst sm si dobil neke omega driverje, prou za navijanje te kartice, pa odinstaliru prejsnje driverje, pa je ratal, drgac slika ok, sam k si dal pa 3d mark, je pa kr ena sahovnica bla, za spile pa nevem če sm probu, sam čudn se mi zdi, k baje se dajo navijat te, vsi pravjo k so jih kupl tm, najbrz sm jst kej zajebu.
enkrat sm probu, pol pa nc vec, stara je pa kak mesec
boštjan ::
navijat se že dajo,problem je ko ti odkleneš te dodatne 4 cevovode in so ti broken in zato je šahovnica
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
ja jaz sn z omega driverji.
Emmm če ti da šahovnico je ŠAH-MAt žal nebo šlo navit na normalno
meni je šlo ( na srečo).
Zaj samo upaj da lahko odstraniš to šahovnoico, in da nisi poškodoval grafične...
Emmm če ti da šahovnico je ŠAH-MAt žal nebo šlo navit na normalno
meni je šlo ( na srečo).
Zaj samo upaj da lahko odstraniš to šahovnoico, in da nisi poškodoval grafične...
ja ok, broken, sam ne mores sahovnice met na ekranu no, kaj ce ti pol hitrejsa graficna?
jst sm mislu da se dajo lepo navit, brez tega sranja.
zdej se ne spomnem, sam a je v spilih isto al kaj?
ker rekec je kupu isto k jst, od iste firme, sam v drugem kraju, kar pomeni da majo isto robo, nevem zakaj njemu dela men pa ne.
sprasujem da se nebi zajebavu za brezveze, ce se ne da navit ok, razumem, sam lahk pa da je kaka cheap bedna fora.
jst sm mislu da se dajo lepo navit, brez tega sranja.
zdej se ne spomnem, sam a je v spilih isto al kaj?
ker rekec je kupu isto k jst, od iste firme, sam v drugem kraju, kar pomeni da majo isto robo, nevem zakaj njemu dela men pa ne.
sprasujem da se nebi zajebavu za brezveze, ce se ne da navit ok, razumem, sam lahk pa da je kaka cheap bedna fora.
uroš kranjec
boštjan ::
Silver3,predvidevam da si še kar nov v teh zadevah in nažalost te moram razočarat in ti rečt,da se iste grafe ne dajo isto navijat oz.odklenit,s tem se boš moral sprijaznit.tvoja se žal ne da.odstrani omega driverje naloži najnovejše atijeve in navijal z rage3d tweakom,ker samo to ti je še preostalo.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
frenk ::
čist tko BTW, v bof-u so se nekako znašli dobri primerki r9800se...če častite cel oddelk pir se najde še kakšna za vas, oz. prej pokličte da vidmo če je še kaj ostal
simcek009 ::
ja prbo kot prvo morša odprt štiri cevovode, potem jo lahko zalaufaš kot 9800 pro.
Sam ni nikoli zagotovljeno !
Sam ni nikoli zagotovljeno !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9658 (5633) | Tilen |
» | radeon 9800 se res tak bad za modatOddelek: Navijanje | 1979 (1366) | ginekolog |
» | Spet, Powercolor 9800SE?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4878 (3638) | PCman |
» | Radeon 9800se softmod (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4729 (3500) | Tilen |
» | ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11227 (7719) | flisko |