Forum » Slo-Tech » Leseno ohišje!
Leseno ohišje!
STASI ::
Glede da iskanje ne dela. Kje je članek o izdelavi lesenega ohišja možno najti?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bastadu ::
Aja, na to nisem pogledal... Ampak vseeno ni font besede Članki velik 5 pik
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Keyser Soze ::
Evo, ti članek.
Ampak sem ga našel na Googlu. Tako, peš, ga med članki nisem našel. Me daje slepota?
P.S.: Naslednjič ker iskanje ne dela uporabi advanced search na googlu. In tam pod Domene oz. rezultati iskanja s strani ali domene vtipkaj www.slo-tech.com, pa je še boljše kot iskanje prek S&Tja. Mnogo hitrejše.
Ampak sem ga našel na Googlu. Tako, peš, ga med članki nisem našel. Me daje slepota?
P.S.: Naslednjič ker iskanje ne dela uporabi advanced search na googlu. In tam pod Domene oz. rezultati iskanja s strani ali domene vtipkaj www.slo-tech.com, pa je še boljše kot iskanje prek S&Tja. Mnogo hitrejše.
STASI ::
Sej zato ker ni blo med članki sem pa topic odpru!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
OwcA ::
Seveda je med članki:
Članki->Po kategorijah->Modifikacije ohišij-># Razvoj, oblikovanje in izdelava lesenega ohišja | (25.01.2004) | avtor: Eddy (trenutno 2. od zgoraj navzdol)
Članki->Po kategorijah->Modifikacije ohišij-># Razvoj, oblikovanje in izdelava lesenega ohišja | (25.01.2004) | avtor: Eddy (trenutno 2. od zgoraj navzdol)
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje AMD procesorja (NUJNO)Oddelek: Navijanje | 1127 (1018) | Lynx |
» | Leseno ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3656 (2747) | Boskox |
» | Dvd convert to avi?Oddelek: Zvok in slika | 1411 (1377) | OtonVM |
» | KAko povezati dva rač? :(Oddelek: Omrežja in internet | 1629 (1383) | EjTi |
» | Nov članek - Izdelava lesenih ohišijOddelek: Novice / Nova vsebina | 3788 (3788) | Blup |