Forum » Slo-Tech » Iskanje ne dela.
Iskanje ne dela.
KontraCepec ::
Prijavim se na stran s svojim uporabniškim imenom na levi potem piše moje ime in gumbek Odjavi me. Torej sem prijavljen.
Grem na iskanje, vpišem željeni niz in pritisnem išči. Dobim stran: "Neregistrirani uporabniki ne morejo uporabljati tega in onega..."
In tako 50x.
Dejte zrihtajte to no, mater. Na 50% slovenskih forumov je iskanje nečloveško hroščato. A je to res tak problem napisat, eno 200 vrstično skriptico brez hrošča pi***?!?
Grem na iskanje, vpišem željeni niz in pritisnem išči. Dobim stran: "Neregistrirani uporabniki ne morejo uporabljati tega in onega..."
In tako 50x.
Dejte zrihtajte to no, mater. Na 50% slovenskih forumov je iskanje nečloveško hroščato. A je to res tak problem napisat, eno 200 vrstično skriptico brez hrošča pi***?!?
KontraCepec ::
No se do neke mere opravičujem zaradi malenkost vzkipljivega posta. Zdej sem šele opazu da piše na vrh da iskanje ne dela. Pa dejte to drugič z rdečo na sred strani napisat, ne pa v naslov
Pa ne razumem sploh čemu je sploh nedosegljivo...
Pa ne razumem sploh čemu je sploh nedosegljivo...
Trubadur ::
Pa koji kurac ste tolk živčni?!?!
Če ne bi samo v bios in v špile gledal bi vedl zakaj
Sami delajo prostovoljno in če vm kej ni všeč pejte by by...
Just my 0.02 $
Če ne bi samo v bios in v špile gledal bi vedl zakaj
Sami delajo prostovoljno in če vm kej ni všeč pejte by by...
Just my 0.02 $
Berite Thomasa!
Primoz ::
Še kakšna noč ali dve ... pa bo iskanje spet nazaj.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wifi med ruterjem in laptopomOddelek: Omrežja in internet | 1123 (976) | Orchestra |
» | Je objava cracka kazniva?Oddelek: Loža | 1570 (1023) | darh |
» | Sergio & Predavanje od Voodoo do GeForceFX (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6396 (4652) | Jeebs |
» | Radostna destrukcija?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4983 (3403) | AngelOfDeath |
» | Gumb startOddelek: Programiranje | 729 (624) | GaPe |