Forum » Zvok in slika » Dvd convert to avi?
Dvd convert to avi?
djtomekkk ::
Ali mi lahko kdo prosim pove kakšne program, ki spremeni dvd v avi ali kakšno drugo dadoteko?
Lp Tomy
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Matej_K ::
kokr jest vem bi mogu tale bit tut za dvd Dr. DivX
pa kokr jest vem taka tema tut že obstaja..tak da bo tut to hmal zaklenen
pa kokr jest vem taka tema tut že obstaja..tak da bo tut to hmal zaklenen
... .. .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matej_K ()
Myth ::
Hja... ni panike. Še sam moram uporabiti iskanje, da najdem če obstaja, pa ker iskanje bolj ne dela kot dela, še živčn zravn ramat. Amm... no, da ti odgovorim. Običajno najdeš takšne fore z googlom da vpišeš npr. dvd2avi . Najdlo bi ti naj gore programja.
Glede tega , da se ne spoznaš. Prvo se odpravi levo med članke, boš našel kar nekaj zanimivosti. Recimo napredno googlanje in nujno prebrati vodič po slo-techu. Nakar je dobro vedeti še za to, da ne kršiš Pravila.
Sicer pa imaš v vsakem oddelku takoj zgoraj napisano temo Preberi me (nekaj v tem stilu), da veš kako pišeš nove teme in kako opisuješ probleme , tako da ti lahko naši strokovnjaki pomagajo najbolje in čimprej.
pa en LP
temo pa bom pustil še malce odprto, da prvo najdem tisto temo ki bi naj obstajala.
edit: pa lahko tudi zasebno sporočilo mi pišeš, če te kaj še zanima (takšnega ali drugačnega)
Glede tega , da se ne spoznaš. Prvo se odpravi levo med članke, boš našel kar nekaj zanimivosti. Recimo napredno googlanje in nujno prebrati vodič po slo-techu. Nakar je dobro vedeti še za to, da ne kršiš Pravila.
Sicer pa imaš v vsakem oddelku takoj zgoraj napisano temo Preberi me (nekaj v tem stilu), da veš kako pišeš nove teme in kako opisuješ probleme , tako da ti lahko naši strokovnjaki pomagajo najbolje in čimprej.
pa en LP
temo pa bom pustil še malce odprto, da prvo najdem tisto temo ki bi naj obstajala.
edit: pa lahko tudi zasebno sporočilo mi pišeš, če te kaj še zanima (takšnega ali drugačnega)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()
OldSkul ::
Po mojih izkušnjah DR. Divx ni dober za ripanje DVD-ja. Priporočam raje prigram AutoGK. Super program res. Enako oz. mogoče še bolj enostaven od Dr. Divxa.
Yossarian ::
Na tej strani imaš kompletna navodil za ripanje: http://www.podnapisi.net/index.php/pcla...
Na straneh SLO_TECHA pa še jih res nisem zasledil.
Na straneh SLO_TECHA pa še jih res nisem zasledil.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
OtonVM ::
jaz za ripanje dvdjev uporabljam programe v paketu Gordin Knot, najboljša stran za pomoč pri ripanju pa je pomojem http://doom9.org/ (spet se vse veže na Gordina Knot).
caw!
caw!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD v avi fileOddelek: Zvok in slika | 1289 (1167) | sloyoyo |
» | Nov članek: Vodič po Slo-TechuOddelek: Novice / Nova vsebina | 2103 (2103) | alien-w |
» | kaj pomeni: Warning unknown file format (xvid)Oddelek: Zvok in slika | 1824 (1667) | frenk |
» | Program za gledanje DVD filmovOddelek: Zvok in slika | 5107 (5055) | JagPanzer |
» | podnapisi Dix in Windows media player 8.0Oddelek: Zvok in slika | 1077 (899) | capitanoss |