Forum » Navijanje » navijanje geforce 2 MX400 64MB
navijanje geforce 2 MX400 64MB
fastfury ::
No, stvar je taka kot je že iz naslova jasno imam grafično kartico geforce2 MX400 64MB. Z Interneta sem snel en program - Geforce tweak Utility in tam kjer je opcija overclocking imam tele podatke. Po defaltu je Core clock 200 MHz, Memory clock pa 320 MHz. No zraven teh dveh pa lahko jz določim nove vrednosti. Zanima me če je kdo že navil to kartico k mam jaz in kolk lahko navijem te vrednosti, da bo še varno. Poudarit moram, da nimam nobenega dodatnega hlajenja. Pa še to, a se z navijanjem grafične res izboljšajo performanse v igrah al ne?
Tilc ::
Jaz sem imel to kartico in in sem lahko navil največ 10mhz, kar pa ni nič. Res pa je da je bila od INNO 3D.
lp
Tilen
lp
Tilen
OWCA:
Me je veselil tvoj link, ker sem mislu, da bom tam že takoj dobil odgovor na moje vprašanje. OK, res, da si tam predeloval ravno isto kartico kot je moja - svaka čast - ampak jz takih stvari ne bom počel ker se v to ne razumem dovolj. V bistvu bi bil bolj vesel, če bi mi odgovoru na moje vprašanje, če znaš, ne pa, da mi nalagaš stvari o katerih nimam pojma in me ne zanimajo.
Hvala
Me je veselil tvoj link, ker sem mislu, da bom tam že takoj dobil odgovor na moje vprašanje. OK, res, da si tam predeloval ravno isto kartico kot je moja - svaka čast - ampak jz takih stvari ne bom počel ker se v to ne razumem dovolj. V bistvu bi bil bolj vesel, če bi mi odgovoru na moje vprašanje, če znaš, ne pa, da mi nalagaš stvari o katerih nimam pojma in me ne zanimajo.
Hvala
OwcA ::
Nam zaupaš katero kartico natanko imaš (proizvajalec)?
Sicer pa je bolj ali manj vseeno. Nikar ne bodi tako ozek. V tisti temi lahko lepo vidiš, do koliko se da naviti kartico v različnih pogojih (da ne bo nesporazumov, to niso neke absolutne vrednosti ampak bolj smernice). Takisto so objavljeni razultati testov, tako da lahko vidiš kakšno pohitritev lahko dosežeš s tovrstnim početjem.
Do MHz natanččnih odgovorov ti ne more dati nihče, za kartico pa se tudi ne gre preveč bati, ker se bodo pojavile anomalije v prikazu precej pred kakršno koli trajno škodo.
Sicer pa je bolj ali manj vseeno. Nikar ne bodi tako ozek. V tisti temi lahko lepo vidiš, do koliko se da naviti kartico v različnih pogojih (da ne bo nesporazumov, to niso neke absolutne vrednosti ampak bolj smernice). Takisto so objavljeni razultati testov, tako da lahko vidiš kakšno pohitritev lahko dosežeš s tovrstnim početjem.
Do MHz natanččnih odgovorov ti ne more dati nihče, za kartico pa se tudi ne gre preveč bati, ker se bodo pojavile anomalije v prikazu precej pred kakršno koli trajno škodo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
proizvajalec je PALIT DAYTONA, kdorkoli že to je. Ne razumi me narobe, ampak jz bi raje ostal samo pri "software-skem" navijanju zato, ker za kej več nisem sposoben oz. nimam niti pravega orodja in verjetno se tega ne bi niti lotil, ker bi sigurno naredu več škode kot koristi.
OWCA:
Halo, si me vprašal za proizvajalca in sem ti napisu. A bo zdej padu kšn nasvet al ne?
Halo, si me vprašal za proizvajalca in sem ti napisu. A bo zdej padu kšn nasvet al ne?
OwcA ::
Tista tema je največ kar lahko ponudim glede nasvetov, žal.
Osnove navijanja so ti jasne upam, ker tega res ne bi še enkrat ponavljal, malo pobrskaj po starih temah in člankih. Z malo širine se daleč pride, grafične kartice se tako navija vse po istem postopku, tako da je za osnove vseno kaj bereš.
Osnove navijanja so ti jasne upam, ker tega res ne bi še enkrat ponavljal, malo pobrskaj po starih temah in člankih. Z malo širine se daleč pride, grafične kartice se tako navija vse po istem postopku, tako da je za osnove vseno kaj bereš.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon X1950PRO - oc totaly 0mhzOddelek: Navijanje | 2821 (1780) | 1950pro |
» | 6800 Le --Kako navit oz. odklent cevovode??Oddelek: Navijanje | 2372 (1230) | SepoX |
» | ATI Radeon 9600 PRO 128Mb (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4006 (3096) | MEDENA |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4125 (3424) | TribesMan |
» | overclockanje grafične !Oddelek: Navijanje | 1563 (1005) | Moonman |