Forum » Strojna oprema » bios čip za nf7-s
bios čip za nf7-s
TribesMan ::
Najlažje v kaki štacuni z elektro opremo... ali pa na kakšni crknjeni plati. Rabiš 4Mbitni čip, oziroma 512kB. Večina plat v razredu Socket A ima takšen čip...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Tilen ::
Ja, temo. Ce ga pa potem flashas pravilno pa zna kaj bit. Ustrezat mora specifikacijam, ki jih je navedel TribesMan .
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
TribesMan ::
js: jest mam eno crknjeno NF7, sam nevem če je BIOS še OK, ker se mi zdi da je stral vsekala v plato...
Lahko ga probam in za jurja je tvoj. Aja pa prevzameš ga lahko v Lj...
LP
TribesMan
Lahko ga probam in za jurja je tvoj. Aja pa prevzameš ga lahko v Lj...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
js ::
če dela bi ga takoj kupil. a bi mi ga bil pripravlen po pošti poslat (z odkupnino)? sem iz štajerske in nisem ravno pogosto v lj.
Alexius Heristalski ::
Kako bios čip sploh ven iztakneš? S kakimi kleščami ali kaj?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Wad@ ::
-> Večina plat v razredu Socket A ima takšen čip... Hm..a ima tudi MSI K7T turbo tak čip...oziroma bi z čipom od nf7 kaj naredil na omenjeni plati?
Spajky ::
Vtt je voltaža, ki jo dobijo proci na napajanju signalnih nogic in napajanje vezja za referenčno voltažo na chipsetu, da mašina ve, kdaj proc izvali ven/notri 0 ali 1 na signalnih nogicah...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
ricola78 ::
Js imam na primer plato nf7-s v2.0 in mi je enkrat že uspelo hot flešat bios. To sploh ni tak problem, samo imaš en delujoč bios, ki ga vzameš ven iz plate(na primer s pinceto ali majhnimi kleščami, ali pa kakšno močno iglo) in ga samo prisloniš na kontakte, daš startup(win98) disketo z biosom in flash programom, ko ti pride v dos, menjaš bios, poženeš flash program, fešaš in to je to!!!
Na netu jr polno teh guidov, tudi z ilustracijo se mi zdi!!!
Vso srečo
Na netu jr polno teh guidov, tudi z ilustracijo se mi zdi!!!
Vso srečo
random ::
to vem, vendar nimam delujocega biosa da bi to naredu, zato sprasujem ce ima kdo drug kaksnege odvec.
ricola78 ::
Po moje nima noben odveč biosa, mislim pa da se ga da naročit, cena nekje 30€. Na kakšnem servisu, ti ga bodo tudi znali flešat in mogoče bo mal ceneje kot če kupiš novga, lahko ti ga pa tudi jst flešam za eno zmerno ceno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sem ubil r9800? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5683 (3165) | Tilen |
» | Izvenserijski BIOSi za Abit NF7-S v2.0!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9250 (5593) | Alexius Heristalski |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 32121 (18716) | Jaffa |
» | Natančnost temperaturnih senzorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2154 (1804) | Spajky |
» | nf7-s biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1715 (1351) | MrGTO |