Forum » Zvok in slika » Razlika med WMplayer in WMplayer Classic
Razlika med WMplayer in WMplayer Classic
Area_51 ::
Že iz naslova je razvidno kaj sprašujem ampak vseeno šeenkrat: Kakšna je razlika med Windows Media Player in Windows Media Player Classic.
Ker ko sem inštaliral Kazaa Lite Codec Pack, mi je samodejno inštaliralo še WMPlayer Classic. Problem je v tem , določene video formate WMPlayer Classic ne podpira, je kej narobe z predvajalnikom?
Ker ko sem inštaliral Kazaa Lite Codec Pack, mi je samodejno inštaliralo še WMPlayer Classic. Problem je v tem , določene video formate WMPlayer Classic ne podpira, je kej narobe z predvajalnikom?
CaqKa ::
imaš wmp (verzije 7,8,9,10) imaš mplayer2.exe (verzija 6) znan kot mediaplayer
oba sta od microsofta. potem pa imaš še mediaplayer classic. (brez windows)
ta ni od microsofta, če se ne motim je odprtokoden (od istega programerja ki je naredil vobsub in druge zadeve . gabest), in podpira kar dosti funkcij.. med drugim tudi podnapise in z določenimi dodatki še real video in *.mov (applove video datoteke).
je kar dober.
in kateri so ti formati ki ti jih ne podpira?
aja pa zakaj si šel codec pack inštalirat? naslednjič probaj tole: DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek
oba sta od microsofta. potem pa imaš še mediaplayer classic. (brez windows)
ta ni od microsofta, če se ne motim je odprtokoden (od istega programerja ki je naredil vobsub in druge zadeve . gabest), in podpira kar dosti funkcij.. med drugim tudi podnapise in z določenimi dodatki še real video in *.mov (applove video datoteke).
je kar dober.
in kateri so ti formati ki ti jih ne podpira?
aja pa zakaj si šel codec pack inštalirat? naslednjič probaj tole: DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6153 (3326) | zavajon |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3945 (3207) | energetik |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17421 (10306) | GrimReaper |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12631 (10486) | Jst |
» | Windows Media Player 11 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10954 (7924) | waLkeR^! |