» »

cheque drawn?

cheque drawn?

Arkadij ::

Hey.

Okey, ker s temi stvarmi nisem najbolj domač bom rabil malo pomoči. Gre se za nakup iz tujine, in sicer za štacuno EMP (www.emp.de). Kot sem ugotovil v Slovenijo ne pošiljajo z COD (Cash on Delivery), ustrezne kreditne kartice pa nimam, tako da sem jim poslal mail, kjer sem jih povprasal o alternativah. Odgovorili so, da COD ni možen zaradi tega, ker ta storitev nemške pošte ni na voljo v vseh državah, omenili pa so da je kot alternativa na voljo tudi "international money order". V redu, sem jim poslal mail z natančno opisanimi produkti, ki bi jih rad naročil in z željo da mi posredujejo podatke, ki jih rabim da jim pošljem denar preko Western Union Money Transfer. Odpisali so mi:

unfortunately we cannot process the order as the money transfer by Western Union is not possible with us. We have made extremely bad experience with this service.

The only alternative would be to pay by credit card or order cheque drawn on a German bank.

Ker sem bolj nov na tem področju (in način z Western Union ni možen) me zanima kako je s tem "cheque drawn"? Kaj moram narediti? etc.

Ali pa če ima kdo kakšno drugo idejo kako jim plačati ...

Gandalfar ::

Ce ti dajo cifro njihovega racuna jim lahko tudi direkt denar nakazes. Sicer je drago ampak gre.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9217323 (9642) Furbo
»

iPad 2 64GB WiFi + 3G

Oddelek: Pomoč in nasveti
152569 (1946) Goran's Blog
»

international Money Order

Oddelek: Loža
284368 (3673) baker
»

Mednarodna prodaja!

425089 (4442) razzor
»

"money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )

6212827 (10493) Tody

Več podobnih tem