» »

Odstranjevanje ventilatorja z abit NF7

Odstranjevanje ventilatorja z abit NF7

scrnko ::

A mi lahko kdo opiše postopek odstranitve abitovega ventilatorja z abitke nf7 ? .... začel mi je crkovat pa ga bi mejal z zalmanovim nb47.
Odstrano sn skoro vse ... sam onih hladilnih reber ne dobim dol ... nikak nea grejo ... sn vlko pa suko pa negre :)

thx

Dejancek ::

LOL

Cjeee, ja plato vn uzemi pa je a ne :D

Če ti pa gre tok na kurac oni vent pa s kleščami odščipni oni bele zatikalce ... in POOF dol bo padlo >:D

Ja to ni blema plate vun vzet.
pa ono sraje belo odščipnit ... to sn vse naredo ... sam fan je še stalno gor >:D

boštjan ::

POL PA SO GA DOBRO ZALIMALI,KER MENI JE ŠLO ZELO LEPO DOL.s pinceto odščipno nogice in pol parkart zasukal cooler in vola,je že bil dol.nato sem ga še lepo očistil in dal zalmanov NB cooler gor;NB32

Kaufmann ::

Zakaj pa odstranjujete ta vent? A je preglasen, al slabo hladi?
Sem ravno naročil to plato pa nebi rad da bi bil ta vent glasen:O

smilyxx ::

vent je ZELO glasen, glede na njegovo učinkovitost. Tako da svetujem da ga zamenjaš čimprej, najceneje z Zalman NB 47J.

Lp
Save water.
drink beer.

The B ::

Ni ZLO glasen. Ni pa preveč tih. :) Nejvečji problem pa je da je zlo slabo narejen. Men je crknu v dveh mescih.

B

P.S.: Prodajam mojo NF7-s če koga zanima.
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/

Hvala za pojasnila, bom kar NB47J vgradill še preden plato zmontiram.

Ni glasn pa ni tih ... sam men je crkno ... oz. crkuje ... je zaj tak glasn ko stari vulcano 7+ ... zato pa ga um kr mejo .... sn pa zaj dobo ponudbo ... pa mi ga bojo mejali kr tam ko sn plato kupo .. menjavo pa om naredo z zalmanom :D

mazy ::

js sm ga dal dons dol (končno, krulil je že ko svinja) in šaltal na vodno. water cooling is cool!

Wad@ ::

če ne druzga začne bedno hreščati, ker je slobo izdelan..jaz sem ga zasilo malo odtisnil pa je bolše;)

Namestil sem nb47j, moral pa sem uporabiti kar veliko količino termalne paste(4 riževa zrna) ker površine niso čisto ravne. Ali tak debel sloj kaj škodi hlajenju?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NB cooler nehal delat....

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
181434 (1002) BaRtMaN
»

[Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )

9419357 (16480) Wofk
»

[Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )

9914281 (8260) Buldožer
»

Abit nf7-s -Gretje south bridge

221433 (1101) Grimlord
»

Nf7-S in ventilator na nforce 2 spp čipsetu

221631 (1291) ferdo

Več podobnih tem