Forum » Hlajenje in modifikacije » Lahko izključim ventilator in pridobim na tišini?
Lahko izključim ventilator in pridobim na tišini?
V-i-p ::
Pozdrav. Imam proc AMD 2800+, 400w napajalnik in ohišje na sliki spodaj.
Trenutno delujejo trije ventilatorji (napajalnik, na procesorju in na ohišju - slika, levo). Ta ventilator se tudi da bp izključit, je pa tak, da piha notri in me zanima, če ga izključim bi to predstavljalo kak problem (zmrzovanje, ipd...) ali ne? Saj vem, da lahko probam, pa vseeno me zanima ali je res toliko pomemben ali ne. Navito nimam nič, igre bolj malo igram, je pa res da laufa 24/7, zato mi vsak pridobljen db prav pride, da je tišje... thnx.
Trenutno delujejo trije ventilatorji (napajalnik, na procesorju in na ohišju - slika, levo). Ta ventilator se tudi da bp izključit, je pa tak, da piha notri in me zanima, če ga izključim bi to predstavljalo kak problem (zmrzovanje, ipd...) ali ne? Saj vem, da lahko probam, pa vseeno me zanima ali je res toliko pomemben ali ne. Navito nimam nič, igre bolj malo igram, je pa res da laufa 24/7, zato mi vsak pridobljen db prav pride, da je tišje... thnx.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
V-i-p ::
Sem probal. Mašina je laufala bp že ene 3 dni. Odprem in izključim ta vent (mmm, je blo fino tišje). Kakorkoli, v petih minutah fašem blue screen. Ne grem se več ;) Naj laufa... :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Nejc Pintar ::
winsi majo probleme s tem ja, mam slabe iskusnje, sem sel cistit vente na ohisju, pol pa pogledam, na ekranu vidim neke cudne crte, pa ga ugasnem, spucam, nazaj ustekam, pol je pa ene 3 dni trajal da je bil usposobljen
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rad bi utišal računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3659 (2683) | jcb |
» | temperature!!!!!!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1640 (1337) | nuclear |
» | Vodna pumpa... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6688 (5009) | LittleDevil |
» | vodno hlajenje by overmanOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1431 (1077) | Fury |
» | Neslišen računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1990 (1491) | KamikazA |