» »

PLEXI steklo

PLEXI steklo

freejack ::

Hmm,..vem, da je drago,.očitn tut kvalitetno..kk je pa z statiko na njih,..ko,..en mi jih je odsvetoval za uporabo pr ohišju,.. ? :))

SkIDiver ::

Kaj pravš a? Če ga prodajajo v prosti prodaji pol že ni elektro statičen.

freejack ::

No ja,.. verjetn zarad tega ko je v prosti prodaji,..ga še naredi ne-E.statičnega...namreč,..če je je karkol,..bi si jst bolj težko privoščil kak spodrsljaj, ker mam na 230W napajalniku boga in pol gor,..

SkIDiver ::

Sej ni važn kak napajalc maš. Če ti na matični pride do iskrenja zarad statične elektrike ti napajlnik nima kj pomagat al pa škodt.

OZZY ::

Če folk uporablja taka ohišja pol ni bojazni da bo kaj.
Jest za to ne skrbim, ko ga bom sestavlju.
Go with the flow.

Rott-von-weiler ::

ja kak pa je pol s tem če pleksi malo čohneš to se pol ful grdo vidi pa še ven tega ne morš popravit pol pa je tako ohišje čez par let celo lisasto in marogasto zato bi najboljše blo če bi ga sčim premazal al pa tisto prozorno fototapeto gor pikno da bi se izogno nepotrebnim praskam in poškodbam vsaj za silo al ka:O
-------------------------------
piši kao što govoriš

freejack ::

Mah,..no,..ja,..mate prav ja,..če se noben ne pritožuje (razen mene :))) pol bo že držalo... Kaj misliš celo sestavit iz plexija al sam delno ?

OZZY ::

freejack: Ohišje bo v celoti iz pleksija. Razmišljam pa o temno modri barvi znotraj pa ena neonka. Tako,da se ne bi prveč videlo ampak bi še vedno sekal.
Go with the flow.

msmiha ::

Do statične elektrike bo prišlu v primeru, da boš ohišje fejst drgni z krpo (ko ga boš čistil. Drugače se pa nimaš kaj bat
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

freejack ::

OZZY: Pred neki časa sn dobo eno idejo,..pa ne vem a bi bla pametna al ne,..namesto neonke bi natlačil not enih par močnih LED diodic, različnih barv,..pa naštimal utripanje,..bi se barva menjala v ohišju (na timer al pa karkoli)... Kaj misliš o tem ?:D

OZZY ::

To tudi ni slaba ideja. Samo tukaj bi bilo veliko žic za veliko ledic. Bi bilo pa stvar zanimivo videti (kot kako božično drevesce, ki utripa).
Al daš pa notri tri različne barve neonk. Draga varjanta. Prostprsko tudi zavzame veliko (no če nardiš server ohišje maš dost placa) samo tud dobra.
Go with the flow.

Tomi ::

Ozzy, niti ne bi bilo tako težko. Moj frend ima doma eno tako zadevo, ki jo je dobil na elektro na informativnem, in vsega skupaj je par cm2. In potem zadeva lepo utripa in nasploh dela lepe efekte. Za boljše efekte je pa dobro narediti dve ločeni zadevi, ki sta različno tempirani.
metrodusa.blogspot.com

OZZY ::

Tomi nisem reku, da je težko. Samo če ne uporabi kakega vezja bi bilo veliko kablov za povezat z ledicam. Sej je odvisno kok bi jih uporabu. Njegova ideja je vsekakor dobra.
Samo jest bom vseeno ostal pri neonki ali dveh.
Go with the flow.

freejack ::

Sn pomislo na neonke, pa stvari drago pridejo. :'( LEDice pa dobiš zelo poceni, pa tut za rabo so enostavne...Tomi; a bi kaj takega blo možno tut kje dobit,. mislim kupit,. verjetno bi blo dokaj poceni . . ?

freejack ::

Btw. Še ena zanimivost; 10 rdečih LEDic na sprednjo stran ohišja,.. pol se pa Knight Raiderja greš :D

Tomi ::

Ja, Knight riderja sem videl zadnjič v Conradu, samo je drag;((
Glede onega vezja je pa najbolje, da kar sam kupiš elemente in eno ploščo, pa sam nalotaš gor, bo prišlo najceneje, pa še ( vsaj meni se zdi ) boljše je, ker sam nekaj narediš. Bom poskušal dobiti vezje, samo bo bolj težko, ker grem v Ljubljano spet za 14 dni, pa ne vem kako bo..
metrodusa.blogspot.com

freejack ::

No,..potem pa se vidimo na protestu,.. :))

Tomi ::

Mislim, da me ne bo, ker imam dan prej in potem dva izpita;((
No, mogoče pa le..
metrodusa.blogspot.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LED žarnice, domača uporaba (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
27460918 (5160) dela
»

Katera LED namizna svetilka? (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5319457 (16329) negotiator
»

Knight rider led (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
17615415 (10206) T0RN4D0
»

Iz česa napravit Stargate?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
191478 (793) lakotnyk
»

Diode v ohišju

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
191837 (1550) TESKAn

Več podobnih tem