» »

Conrad!

Conrad!

element ::

Sm šu dons u konrad po ledico modro, visokosvetilno širokokotno fi5, pa sm dal zanjo 650sit 8-O! WTF!? :|

krucymucy ::

Naj vam povem naslov za LED-ice in ostale elektronske komponetne , tud vente!
IC elektronik na vodovodni ( tm okol Leka ena nova stavba svetlo rjave barve ) pa se en servis, se mi zdi da od peguota nism pa preprican!

za tak dnar kokr si dal v conradu za eno jih tam dobis skor 3 (250 al neki tacga sitov stane)
pa tud ostale majo s tem, da so modre tezje za izdelavo in zato tudi drazje - navadne zelena, rdeca, rumena so po 20Sit oz 16Sit...8-O8-O8-O

msmiha ::

v conradu pa so normalne po 15 SIT. Pa saj itak ni važno kupujem tam kjer je najbolj poceni
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

krucymucy ::

Ma conrad je kar ena trgovina, sej ne recem ampak v specializiranih trgovinah kot je npr. IC imajo profi robo

Aja pozabu sem se to. V conradu kupujem to kar res nimajo nikjer drugje!!!

Tomi ::

Ja, Conrad je res drag. Zadnjič v IC niso imeli navadnega 12V svetlečega stikala, pa sem šel v Conrada. In namesto kakšnih 200 sit ( kolikor je 220 V svetleče stikalo v IC ), je bila zadeva celih 700 sit. Seveda se bom raje spravil sam odlotati upor na starem stikalu.
Sicer pa, IC ima tudi svojo stran, če ne veste, kje je. Se pa najbolj splača iti tja kar s 14-ko, pa mimo servisa..
Pa če že greste, vzamite katalog, da zmanjka starih, ker potem bodo novi ( jih ne dajo, preden ne zmanjka starih;(()
metrodusa.blogspot.com

OZZY ::

Samo ne kupovat pri conradu. Majo vse kar nekajkrat dražje kot pri IC elektroniki. Sem hotu v conradu kupit en čip lm317t pa so hotl zanga 700 flik. Sem reku ne hvala pa sem šu v ic pa sem tam dubu za ta denar 3 take čipe. Pa tud potenciometre majo ful drage. Zato kdor hoče kupovat take stvari naj gre v IC. Če nimajo pa raj mal počakaj če seveda ne rabiš takoj.
Go with the flow.

mmisv ::

konrad je res drak. ej ozzy: sej ne da bi kej hotu ampak u IC-ju je LM317t 90 sit in za 700 jih pol dobiš...78-)
Čist trivialna stvar...

OZZY ::

Mh. Čisto možno. Takrat sem kupil 2 taka čipa, en potenciometer in še nekaj pa me je prišlo okoli 450sit. Mogoče sem ceno mogoče mal zamešal.
Go with the flow.

element ::

Ah, sej sm sam eno ledico nabavu, k sm jo nujno rabu, druge bom pa v IC-ju, če bom najdu kje to je... :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IrDA vmesnik

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
202058 (1406) prehlajeni
»

Rdeča, zelena, modra, rumena, bela ... (LED)

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
262240 (1901) Kaboom
»

Dioda za mis

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
111040 (844) the_unborn
»

Shladiti OHIŠJE + info glede stabilnosti

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
191427 (1246) OldSkul
»

Stikalo