Forum » Zvok in slika » divx z menijem na dvd
divx z menijem na dvd
GhEttO ::
Sprva sem pekel divxe na DVD brez menija.Kvaliteta je bila takšna kot je bil v osnovi divx.
Zdej sm si pa zaželel imet še meni.Ko v Nerotu al pa v DVD arhitektu nardim meni,dodam filme,nastavim bitrate na tok da pride vse gor,je konč izdelek ful slabši ,kot pa tist brez menija.Če bitrate zvišam,mam pa premal prostora na DVDju.Torej???Kako naj rešim problem?
Zanima me pa še ,koliko ima DVD film bitrate?
Hvala za pomoč,LP Tomaž
Zdej sm si pa zaželel imet še meni.Ko v Nerotu al pa v DVD arhitektu nardim meni,dodam filme,nastavim bitrate na tok da pride vse gor,je konč izdelek ful slabši ,kot pa tist brez menija.Če bitrate zvišam,mam pa premal prostora na DVDju.Torej???Kako naj rešim problem?
Zanima me pa še ,koliko ima DVD film bitrate?
Hvala za pomoč,LP Tomaž
CaqKa ::
divxom neboš naredil menija. če pa iz divxov konvertaš v dvd.. potem pa raje posezi po kdvd ali pa xdvd. je caligula napisal par stvari o tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77881 (20017) | CaqKa |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28394 (7830) | LexLuthor |
» | DVD-video in ostali formatiOddelek: Zvok in slika | 2231 (2055) | fulgur |
» | Zajem iz analogne kamere na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1681 (1517) | nodes |
» | Ripanje DVD-jevOddelek: Zvok in slika | 2591 (2104) | Law_Enforcer |