Forum » Omrežja in internet » Občasna blokada interneta
Občasna blokada interneta
Jeebs ::
Pozdravljeni! Že nekaj časa se srečujem s tem problemom, sedaj pa mi je počasi dovolj in bi prosil za mnenje, kako to popravit, saj sem sam brez idej, kje bi bil problem. Problemček pa je ta, da mi občasno (ne vedno) po naključnem času ''crkne'' del interneta. Nehajo delat brkljalniki (Netscape in IE in pa MSN mi prekine povezavo), medtem, ko ostale stvari (IRC...) kot opažam delujejo normalno. Pomaga edino ponovni zagon, pri čemer se napaka ponovi po daljšem času, če sistem za nekaj minut izklopim. Edino kar mi je prišlo na misel je bilo, da sem v Internet Security 2004 PRO nastavil DNS strežnike mojega ISP, da jih v nobenem primeru ne blokira, pa ni rešilo problema. Prav tako ne pomaga, če izklopim firewall, potem ko enkrat pride do te napake. Vse skupaj mi je že precej čudno, ker če me spomin ne vara, je do tega prihajalo do sedaj pod vsemi verzijami Windowsov, ki sem jih imel inštalirane (98,Me,XP). Trenutno imam gor XP z vsemi popravki (vključno SP2), pa stvar še vedno crkuje. Kakšna ideja? Že vnaprej hvala!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
CaqKa ::
to se je meni tudi dogajalo.. mislim da sma z mk-klavzom reševala..
pomojem je fora v neki čudni kombinaciji programov...
nisem imel druge ideje. vem da mi email ni delal pa http na irc pa sem lahko lepo normalno prišel. in če se ne motim je celo emule delal lepo naprej...
nevem vseeno probaj z adaware prečekirat če imaš kaj čudnega gor..
pomojem je fora v neki čudni kombinaciji programov...
nisem imel druge ideje. vem da mi email ni delal pa http na irc pa sem lahko lepo normalno prišel. in če se ne motim je celo emule delal lepo naprej...
nevem vseeno probaj z adaware prečekirat če imaš kaj čudnega gor..
Jeebs ::
Uf... Mam redno posodabljan Norton Antivirus, Ad-aware, Tauscan... Tko da dvomim, da bo to kaj našlo, ker tud redno skeniram in mam ''heuristics'' nastavljeno na maximum. Kaj pa vem, očitno bo treba potrpet da se stvar nekako reši ''sama od sebe'', ker men se niti sanja ne, kako naj ugotovim kaj dela probleme. Thnx vseeno!
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 340819 (41275) | ignats |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84266 (42281) | mailer |
» | Analiza vdora v Ubuntu strežnikOddelek: Novice / Varnost | 4579 (2763) | kekz |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64552 (28247) | JoskoMacher |
» | Nova anketa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7606 (6531) | CaqKa |