Forum » Kaj kupiti » bestbuy hladilnik
bestbuy hladilnik
pingec ::
Torej zanima me kateri je trenutno bestbuy hladilnik po zmogljivostih in kateri je najbolse razmerje med ceno in zmogljivostjo.
Zaželjen bi bil tudi kakšen lnk do kakšnih obsežnejših testov vseh vrst hladilnikov.
LP
Zaželjen bi bil tudi kakšen lnk do kakšnih obsežnejših testov vseh vrst hladilnikov.
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
TribesMan ::
[ /sarcasm]
Baje gorenje dela ful dobre hladilnike, pa se rezervne dele mas poceni. Razmisliti velja tudi o LTH, sam ne poznam dobro njihovih modelov.
Ce pa imas veliko denarja pa si privosci kaksnega Miele ali Bosch, ki so izjemo kvalitetni pa dost uporabnih dodatkov majo. Pa ponavad majo vec garancije kot gorenje, in vecinoma vsi delujejo v A energijski klasi.
Candy in Whirpool so pa bolj povprecje.
Se nekaj uporabnih linkov:
Gorenje hladilniki
Miele
Whirpool
[ /sarcasm off]
LP
TribesMan
Baje gorenje dela ful dobre hladilnike, pa se rezervne dele mas poceni. Razmisliti velja tudi o LTH, sam ne poznam dobro njihovih modelov.
Ce pa imas veliko denarja pa si privosci kaksnega Miele ali Bosch, ki so izjemo kvalitetni pa dost uporabnih dodatkov majo. Pa ponavad majo vec garancije kot gorenje, in vecinoma vsi delujejo v A energijski klasi.
Candy in Whirpool so pa bolj povprecje.
Se nekaj uporabnih linkov:
Gorenje hladilniki
Miele
Whirpool
[ /sarcasm off]
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
lol a si nisi naredu s tem več dela kot če bi kšen link pastal do tistega kar iščem?
TribesMan ::
king kje za vraga si pa napisal kaj iščemo? KEr hladilnik je precej splošen pojem. Zdej ne da se mi pa kristalne kugle izpod mize vlečt pa gledat kaj si ti mislil.
Pa dobro je tud napisat zakaj boš rabil hladilnik, pa la misliš navijat al ne... itd... aja pa obvezno za kater procesor.... ker drugače lahko govorimo v prazno in mlatimo slamo... pa bo isti efekt. Get it?
Aja pa samo to že za računalnike obstajajo 3 vrste hladilnikov:
zračni
vodni
phasechange
A zdej vidiš kako površen si bil?
No zdej pa za kazen 20 sklec in 3 zdravemarije pa 2 očenaša.
LP
TribesMan
Pa dobro je tud napisat zakaj boš rabil hladilnik, pa la misliš navijat al ne... itd... aja pa obvezno za kater procesor.... ker drugače lahko govorimo v prazno in mlatimo slamo... pa bo isti efekt. Get it?
Aja pa samo to že za računalnike obstajajo 3 vrste hladilnikov:
zračni
vodni
phasechange
A zdej vidiš kako površen si bil?
No zdej pa za kazen 20 sklec in 3 zdravemarije pa 2 očenaša.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
SONiK ::
mater ste pametni ko noč..
uzem zalmana kerga ces al pa une hladilnike SLK-600,900 pa 12 cm ventilator gor!
uzem zalmana kerga ces al pa une hladilnike SLK-600,900 pa 12 cm ventilator gor!
Hmm prav imate sorry sem kr neki vprašal (sem bil tudi zaspan) nepremišljeno. Torej če lahko zdaj popravim:
Iščem zračni hladilnik za bartona 2600, navijal bi tudi. Zanima me kateri je najboljši in kateri je nekako najboljše razmerje med ceno/zmogljivostjo. Linkov s kakšnimi testi se nebi branil vaših izkušenj pa tudi ne.
A morem še kej napisat?
LP
Iščem zračni hladilnik za bartona 2600, navijal bi tudi. Zanima me kateri je najboljši in kateri je nekako najboljše razmerje med ceno/zmogljivostjo. Linkov s kakšnimi testi se nebi branil vaših izkušenj pa tudi ne.
A morem še kej napisat?
LP
kuglvinkl ::
Načeloma se zanašamo samo na tri strani: overclockers.com, dansdata.com, frostytech.com.
Sicer pa, TR je vedno dobra izbira. lahko pa posežeš po kakšnem CMju.
Sicer pa, TR je vedno dobra izbira. lahko pa posežeš po kakšnem CMju.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater pralni stroj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 65326 (50190) | brinas |
» | Vodna pumpa... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6688 (5009) | LittleDevil |
» | Kje kupiti mofset coolerčke ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1269 (967) | TribesMan |
» | Push ali pull vntilator na radiatorju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1686 (1441) | Pyr0Beast |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9239 (6967) | WhiteWolf |