Forum » Kaj kupiti » kater mp3 predvajalnik?
kater mp3 predvajalnik?
NemecRok ::
V kratkem nameravam kupit en mp3 predvajalnik katerega cena se bo gibala nekje okol 30-35čuku(rajš manj) :)
Ker pa o mp3 predvajalnikih nism ravno na tekočem pa bi vas prosu, da bi mi pomagal z vašimi nasveti ki bodo imel veliko težo pri sami izbiri
drgač pa si želim, da bi ta mp3 predvajalnik imev LCD zaslon,po možnosti 256MB spomina,ugrajen mikrofon oz. diktafon ter da bi biv dokaj lepega videza ;)
Ajaa...pa naj vam še to povem, da ga bom po vsej verjetnosti kupu v nemčiji kjer je verjetno pestreša izbira in mogoč so še celo cene mal manjše kot pri nas
LP
add: za taka vprašanja imamo oddelek imenovan: KAJ KUPITI!
Ker pa o mp3 predvajalnikih nism ravno na tekočem pa bi vas prosu, da bi mi pomagal z vašimi nasveti ki bodo imel veliko težo pri sami izbiri
drgač pa si želim, da bi ta mp3 predvajalnik imev LCD zaslon,po možnosti 256MB spomina,ugrajen mikrofon oz. diktafon ter da bi biv dokaj lepega videza ;)
Ajaa...pa naj vam še to povem, da ga bom po vsej verjetnosti kupu v nemčiji kjer je verjetno pestreša izbira in mogoč so še celo cene mal manjše kot pri nas
LP
add: za taka vprašanja imamo oddelek imenovan: KAJ KUPITI!
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
- spremenil: gkovac ()
turok ::
Stari....jst sm kupu mp3 player imenovan YOYO......Pr anniju so ga mel za 18 jurjev.Mp3 player sploh nit ko slab....mogoče je mal slabšega materijala vendar se ga vseeno splača kupiti.Garancijo maš eno leto tko da..... Edina napaka je ta, da morš met pet pinski kabel za povezavo z računalnikom kar onemogoča možnost usb key-a
Life is life .... na na na na na
mohha53 ::
Tega se dobi po trgovinah ogromno, če bi sedaj sam kupova l(tudi nameraval sem, pa bom raje šparal za iPoda mini), bi kupil tole, daleč pred vsem ostalim:
> Daisymm diva gem
Za govorijo naslednje stvari:
-različne vrste ponavljanja in preskakovanja
-10 pasovni "ikvillajzr"
-radio
-mikrofonček/snemanje
-zvočni vhod(+vsi kabli)
!!-Li akumulator, polniš preko USB ali polnilca
!!-RAZŠIRITEV ZA SD/MMC KRTICE, to je najboljša zadeva
-osnovnih 128 MB, dobre slušalke,...
Kontra pa po mojem le USB 1.1!
Za 30k v eni od slovenskih trgovin.
Myk
> Daisymm diva gem
Za govorijo naslednje stvari:
-različne vrste ponavljanja in preskakovanja
-10 pasovni "ikvillajzr"
-radio
-mikrofonček/snemanje
-zvočni vhod(+vsi kabli)
!!-Li akumulator, polniš preko USB ali polnilca
!!-RAZŠIRITEV ZA SD/MMC KRTICE, to je najboljša zadeva
-osnovnih 128 MB, dobre slušalke,...
Kontra pa po mojem le USB 1.1!
Za 30k v eni od slovenskih trgovin.
Myk
humanoid ::
Ja ta diva je dobra ampak krepko predraga, 30k SIT za 128MB?? So normalni?? Nadomestne kartice gor ali dol, jih moraš vseeno plačat, 128MB stane cca 10k SIT, to je pol že 40k SIT, potem rajši človek prišpara in si kupi kaj s trdim diskom, ker 40k SIT za 256MB je občutno preveč keša.
Sedaj imajo tudi nek Canyonov model, ki lahko menjaš kartice, stane pa cca 22k SIT
Sedaj imajo tudi nek Canyonov model, ki lahko menjaš kartice, stane pa cca 22k SIT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77403 (33101) | M.B. |
» | Prenosni mp3 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2442 (1514) | dragoonka |
» | Nakup miniCD playerjaOddelek: Kaj kupiti | 1792 (1647) | cvetko666 |
» | Nakup MP3Oddelek: Kaj kupiti | 3025 (2127) | G@MER |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6066 (4960) | Boky |