Forum » Omrežja in internet » E-mail notifier
E-mail notifier
leinad ::
Zanima me ali se da Thunderbirda narihtat tako ali pa dobit kak exstension, ki bi omogočal, da bi me obvestil o novem mailu, ko ne bi imel programa odprtega, če ne pa, kje bi se dalo dobiti takšen program. Seveda bi povezava na net bila vedno odprta.
Caligula ::
Program mailwasher dela tudi to-mu tudi nastimas na koliko casa in na katerih racunih naj gleda pa se proti spamu je mocno orozje, ker mas bounce opcijo, ki pac spammerjem posilja, kot da racun ne obstaja ali pa je poln,.. oz neaktiven,..
Jaz mam lepo 8 accountov nastimanih v njem-od email.si, hotmaila,.. do spymaca,..
Jaz mam lepo 8 accountov nastimanih v njem-od email.si, hotmaila,.. do spymaca,..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačna odprto-kodna POS Blagajna - mikroBLAGAJNA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 28820 (17340) | japol |
» | kraja prenosa mob. instant internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 4155 (2727) | Spajky |
» | Facebook s piškotki sledi tudi po odjaviOddelek: Novice / Zasebnost | 12764 (10285) | Gregor Spagn |
» | opensource = free??? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 13114 (10578) | BigBoss |