» »

Končno trdni dokazi za nezemeljsko plovilo

Končno trdni dokazi za nezemeljsko plovilo

||_^_|| ::

če verjamete>:D

Klik

Zadeva je resna, 50kg težak kamen (oziroma kamnu podoben predmet LOL!!) so poslali na analizo. Jebeno a? Zdej smo jih pa razkrinkal. >:D

bastadu ::

Ja, potem bojo pa spet rekl, da je šlo za ostanke vremenskega balona:D

sparklyslo ::

Hmm, nekaj 50 kg kamnov sem pa videl pa zadnjič v hribih.....da ni to v bistvu odpadlo od NLP-ja :D

Modra je ostanek vesoljskega plovila iz kamene dobe, kdo bi vedel :)

Brilko ::

Kaj kaže na to, da tudi "vesoljci" še nimajo čist izpopolnjenih sistemov za letenje. :D

bastadu ::

Lahko, da je mel tam kakšen ruski znanstvenik laboratorij, pa mu je kej u zrak vrglo:D

RacaClone ::

pomagite mi, jest mam pred bajto polhn kamnov!!! kaj če so to nezemeljski vesoljski spycami pa me opazujejo??? pa me bodo čez 3 ure pršli secirat!!!! help!!!!!!!!!!!!!!

Binji ::

ne me LOLat:D
sam res..kdo bi si mislu da je v nasih krajih strmoglavlo toliko nezemljanskih plovil..da ne omenjam mothershipov kot je Triglav:D :D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

newman ::

24ur.com, ne znajo prevajat;)

INFO

Jester ::

pa na svarogu je ista novica! grejo nej se solit vsi ti novico pisci....vesoljčki-pa kaj še! kamen je kamen-lohk je seveda meteor al pa kej podobnga-sm marsovčki...lepo vas prosm!?;(
HP notebook, AMD Turion 64 1,6 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon X300 128 MB

JamesBond ::

... and then Cartman gets an anal probe :D

AndrejS ::

Se pravi da so bili ti nezamljani iz nezemeljske kamene dobe in so imeli plovilo s kamnov sestavljeno. Toti na 24 ur se pa res pravi bebce... kaj niso oni ven spravli prvi GSM virus in da bo leta 2000 informacijski mrk.... in take bedarije. Tote naše glupe novinare lahko že vsak najstnik nekaj napizdi.:D

laibachnsk ::

skoraj 100 let so rabili da dajo en kamen na analizo!

madmitch ::

Flying Fred Flintstone zaje** na poti domov in pristal v sibiriji.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Thomas ::

Stvari se očitno premikajo na bolje. Še par let nazaj, bi ne bili vsi na Slotechu tako skeptični ... :)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Brilko ::

Fredi Flinstone :D

Da ne bojo rekl da so dinozavri iz drugih planetov. Kaj če so? >:D Vprašanje.

Redkvica ::

Na nek način je pač treba spravit kake turiste v tisto obubožano pokrajino, a ne?

RacaClone ::

A veste, to je nezemeljska kamenodobna civilizacija, ampak oni so že v kameni dobi tko razviti, da iz kamnov sestavjo plovilo, k leti s svetlobno hitrostjo

Verjetn je un k je vozu tistga kamna bil mal pijan pa se je zabou v zemlo, al pa je mel slab software za kamnolet pa ni dobr preračunu poti, pa je zarad napake zadel zemlo, kaj veš

Bomo počakali na analizo, zihar bodo odkrili kej nenavadnega, kej nezemeljskega

Mogoče bodo pa zdej vesoljci k so prjatli od unga pršli na zemljo pogledat, kaj je narobe... Lahko bodo pa mislel, da smo jim mi unga kamnoleta fentnl pa nas bodo napadl z jedrskimi konicami iz kamnov

;) lol

Zgodovina sprememb…

• polepsal: sketch ()

CCfly ::

The pilot was stoned.

tx-z ::

hehe, zakaj glih kamnu podobno? :))
tx-z

Jackal ::

V original novici piše, da je nek kamnu podoben "artifact". Mogoče je pa soul cube. >:D
Walking the way is something completely different than imagining the way.

newman ::

The scientists claim that they found remains of an extraterrestrial technical device that allegedly had an accident in Siberia in 1908. They also say that they found the so called “deer stone” - an artifact...

Now this great object that caused the meteorite to explode is found at last.

...
vir: Moscow News

Površnost ?

:\

sketch ::

Prosim ne nabijajte poste kar tja v tri dni in držite se teme, sicer jo bo treba zaklenit.

Hvala.
- moderator
Adapt and overcome.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V bosni piramide (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
48895144 (72608) GizmoX
»

skrivnost gradnje piramide (strani: 1 2 3 4 )

19148706 (39060) Bellatrix
»

Kako so Egipčani gradili piramide?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
7511822 (9782) TESKAn
»

Modrosti starih civilizacij

251950 (1730) jype

Žitni krogi, ki so postali tema o Piramidah (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36830442 (25026) Stepni Volk

Več podobnih tem