Forum » Slo-Tech » Kakšno hujskanje!
Kakšno hujskanje!
CaqKa ::
Heh, noben se ne pocut ogroznga. Kar mene (mejckn) moti, je to da morm na eni redkih res uporabnih internet strani nonstop poslusat kako me 2 % ljudi na razlicne geekovske nacine proba prepricat, da sm idiot ker ne uporabljam njihovega OSa.
Keyser Soze ::
There is no point.
Drugače pa. Nekje se pa morajo pohvalit. Če je pa to edino znanje, ki ga premorejo.
Puste revežem, naj vpijejo kolk so Xpji za en drek. A veste kje bi bla drugač njihova samozavest, če bi se zavedli, kako nepomembni so v bistvu.
Drugače pa. Nekje se pa morajo pohvalit. Če je pa to edino znanje, ki ga premorejo.
Puste revežem, naj vpijejo kolk so Xpji za en drek. A veste kje bi bla drugač njihova samozavest, če bi se zavedli, kako nepomembni so v bistvu.
OM, F, G!
Daedalus ::
@Keyser - važno je da ti poznaš vse ljudi, ki jih obsojaš... Pa da maš mnogo znanja in samozavesti, rajt? Svoj nivo razmišljanja si pa pokazal s svojim postom. Žalostno in otročje...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Daedalus ::
Sem ja. Zato sem pa napisal ciničen odgovor. Edino, kjer ga gre jemati resno, je zadnji stavek
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
CCfly ::
There is no point.
Bo držalo.
Kaj nisi ravno pred kratkim vpil kako krivična je tista izjava o povprečni pameti uporabnikov ?
Bo držalo.
Kaj nisi ravno pred kratkim vpil kako krivična je tista izjava o povprečni pameti uporabnikov ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google agresivneje proti Microsoftu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8896 (6781) | Tody |
» | Mandrakelinux 10.0 za AMD64 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6205 (6205) | Poldi112 |
» | Linuxova Ahilova tetiva? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6574 (6574) | undefined |
» | Nova razpoka v jedru Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5888 (5888) | Vlady |
» | kmetijstvo na obzorju (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4330 (3449) | darh |