» »

HELP !!! Gsm v morski vodi...

HELP !!! Gsm v morski vodi...

jarni ::

Lep pozdrav ... ni ravno lep ampak...

Problem - gsm sem imel v zepu hlac ko sem stopil v vodo... zelo veliko stevilk sem imel v gsm spominu in zdaj na servisu pravijo da so izgubljene... ali ima kdo kako idejo ali pozna koga ki bi to znal popraviti... zdaj sem kupil popolnoma enak gsm ker ga potrebujem... ampak rabim tudi moje stevilke...

Hvala za kakrsnokoli pomoc... !

Jarni

Sami ::

Če se ti to kdaj zgodi moraš dati mobi takoj pod sladko vodo in ga dobro sprati, odpreti in ga posušiti na radiatorju, potem pa čez dva dni ko ga sestaviš upaš, da dela, meni je na NOKII 3310 delovalo8-)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

jarni ::

smo to vse naredili pa brez rezultata... to je treba res verjetno kej pobrklat po gsmju...

Thanks

Thomas ::

Žal GSM v morski vodi pomeni tudi morsko vodo v GSM. Ta od tam izpodrine vse podatke o nastavitvah, imenik, še neprebrane SMSe ...

Sistem morje, zrak, mobi pa vsebuje še vso dato. S tem se strinja tudi Hawking. In to ne od zadnjič, že par desetletij. Od zadnjič se strinja le s tem, da niti črna luknja ne pobriše vse date iz SIM kartice. Samo dodatno zakodira jo.

Torej ... vse kar si imel na mobiju, je zdaj zapisano v morju in vetru nad njim. The answer is blowing in the wind, my friend!, kot je reku pesnik.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tody ::

Uglavnem jebat ga vsaka šola nekaj stane in tebe je stala mobilnik + številke... Če na servisu ne morjo dobit ven podatkov se lahko obrneš na kak specializiran servis za vračanje podatkov samo pripravi 200.000 sit ali več....

tec ::

Pod malimi oglasi na mobisuxu poglej. Jest sem enkrat na teleray poslal 6310, ki je zaplavala v morju pa so rekli da se ne da zrihtat. Potem sem dal oglas in so mi eni fantje postimal z ultrazvokom. Sicer ni vse delalo, ampak sem dobil dol vse kar sem potreboval.

digi-gamer ::

hudo tole, mojmu fotru je tastara nokia pala v sladko vodo pa se je vseen, cela zjebala, ne sm kartica pa to, pa sej veste, mobiji pred 5- 6 leti so bli precej dragi, ne,... čeprav je bil služben, se mi zdi smo kar žalovali :\

Macketina ::

Tocno to kar so ti svetovali.
Pojdi na en NE-uraden servis, zahtevaj vodjo servisa, mu povej da mas notri precej cifr, da si kupu identicen telefon, ter da vse kar rabis je da ti te stevilke prenesejo v novega in da bi to posteno placu.
Ce so pametni,bojo naredili ultrazvocno ciscenje, morda mobitel ne bo mel signala ali ne bo zvonil ali karkoli,sam mislim pa da do pomnilnika bi mogu dostopat.CE se bo prizgal.Odvisno od pogojev.Nesi probavat.Je pa morska voda neki najslabsega kar se lahko mobitelu zgodi.
lp
Macketina!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony Xperia Z1 compact zmočil z morsko vodo

Oddelek: Mobilne tehnologije
122150 (1815) medenko
»

Grafen ne le za tranzistorje, ampak tudi čiščenje vode

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
188326 (6552) Lion29
»

Iztekanje nafte v Mehiškem zalivu (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
8012534 (9825) Highlag
»

Dviganje morske gladine (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
16913927 (11438) Tear_DR0P
»

Kam gre dež, ki pade v depresije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
546641 (5649) Azrael

Več podobnih tem