Forum » Loža » Kje bi dobil intervalno stikalo z datumom?
Kje bi dobil intervalno stikalo z datumom?
Bannockburn. ::
Fantje (in punce), rabim nekaj podobnega temu:
Tole "stikalo" sicer ima številčnico z uro, vendar bi jaz rabil stikalo, ki bi imelo še datum oz. dni v tednu, da bi lahko nastavil, kdaj se naj vklopi/izklopi čez vikend in kdaj čez teden (oz. ob poljubnih dnevih).
Obstaja mogoče kakšna različica, ki je dostopna ljudem z ne preveč globokim žepom? Gre pa za napravo, napajano preko 220 V. Lahko je tudi v digitalni izvedbi.
Doma sicer imamo "računalniško" vodeno centralno peč, ki ima na stikalu ravno tako funkcijo, vendar le-to stane kar nekaj cankarjev, dobiti pa je možno le v kompletu z upravljalcem za bojler, statističnimi števci itd..
Kakšna ideja? V kurji glavi ni nobene konkretno založene trgovine, kjer bi lahko našel kaj takega.
Hvala že vnaprej!
Tole "stikalo" sicer ima številčnico z uro, vendar bi jaz rabil stikalo, ki bi imelo še datum oz. dni v tednu, da bi lahko nastavil, kdaj se naj vklopi/izklopi čez vikend in kdaj čez teden (oz. ob poljubnih dnevih).
Obstaja mogoče kakšna različica, ki je dostopna ljudem z ne preveč globokim žepom? Gre pa za napravo, napajano preko 220 V. Lahko je tudi v digitalni izvedbi.
Doma sicer imamo "računalniško" vodeno centralno peč, ki ima na stikalu ravno tako funkcijo, vendar le-to stane kar nekaj cankarjev, dobiti pa je možno le v kompletu z upravljalcem za bojler, statističnimi števci itd..
Kakšna ideja? V kurji glavi ni nobene konkretno založene trgovine, kjer bi lahko našel kaj takega.
Hvala že vnaprej!
ŽirC ::
se mi zdi da sem neki podobnga zasledu v nemsku conradu za okol 8k (+/- 2k)
Lp, ZirC
Lp, ZirC
aks.rula.org
Caligula ::
Okol jurja v Bauhausu.
Sm pa ze 3 leta nazaj v Baumaxu za 999 SIT dubu tazga digitalnega.
Ampak pejt v Baumax in Bauhaus. Pa vzami tam kjer je ceneje.
Sm pa ze 3 leta nazaj v Baumaxu za 999 SIT dubu tazga digitalnega.
Ampak pejt v Baumax in Bauhaus. Pa vzami tam kjer je ceneje.
Bannockburn. ::
Caligula, vem, da obstajajo take cenejše variante, ampak mislim, da to ne bi zmoglo treh kilovatov, ker bi se slej ko prej osmodilo. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spet makete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14077 (10409) | ŽirC |
» | Thermaltake Giant 3 in Fx 5700 128/2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1228 (1071) | ŽirC |
» | Tiger vs. T-34 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 11313 (9153) | ŽirC |
» | Discovery Channel (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6699 (5448) | Red_Mamba |
» | MaketeOddelek: Loža | 2875 (2498) | ŽirC |