Forum » Pomoč in nasveti » ::.. Prdenje disketnika ..::
::.. Prdenje disketnika ..::
glavic ::
vakič ko grem npr. na search computers in začnem iskat folk v lan-u, disketnik "zaprdi". tuki ko hocem naredit nov document, ko dam mis na New (pol napjre folder, shortcut,...) zaprdi in tudi drugje ...
kwa to je, to se mi je zacel dogajat odkar sem ins. sp2 ...
disketnik je full glasn in me mot ce vsakih tok min zaprdi
kwa to je, to se mi je zacel dogajat odkar sem ins. sp2 ...
disketnik je full glasn in me mot ce vsakih tok min zaprdi
Musselli bizi
whatson ::
Ostane ti samo ena stvar... zamenjaj disktenik... kupi novega...
mogoce pol nebos mel take krize
mogoce pol nebos mel take krize
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
OZZY ::
Moji problemi so bili v win98 tudi taki, da ko sem nštaliru popravek je začel isko sake toliko časa iskat po disketi. Samo ko pa sem naložu winse na novo in pa spet popravek tega ni več delal. Se je pa tudi občasno pojavljal ta probelm zakej ne vem točno samo sem potem vedno na novo naložu winse.
Sicer pa sem enkrat nekaj o tem zasledu na slo-techu,da je ta problem nastal lahko nekako tako.
Mislim,d aje nekako tako obrazložu sam NE ME VZET ZA BESEDO.
Sicer nisem ziher, da je to za to. No. Ko si kaj delal z disketo in si potem stvar izključu in pustu not. Pol pa ko si ven uzel so winsi začeli iskat to disketo. In to se je ponavljal vsake toliko časa. A to ,ko si delal v msdos win načinu ali v winsih pa se ne spomnim.
Mislim,da je nekako tako blo. Samo če sem usekal mim nisem kriv.
Sicer pa sem enkrat nekaj o tem zasledu na slo-techu,da je ta problem nastal lahko nekako tako.
Mislim,d aje nekako tako obrazložu sam NE ME VZET ZA BESEDO.
Sicer nisem ziher, da je to za to. No. Ko si kaj delal z disketo in si potem stvar izključu in pustu not. Pol pa ko si ven uzel so winsi začeli iskat to disketo. In to se je ponavljal vsake toliko časa. A to ,ko si delal v msdos win načinu ali v winsih pa se ne spomnim.
Mislim,da je nekako tako blo. Samo če sem usekal mim nisem kriv.
Go with the flow.
Binji ::
Bejzi poiskat vse fajle ku se koncajo na *.pif (bliznjice) in izbrisi vse, ki se nanasajo na disketni pogon. Meni je to pomagalo.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
na celem disku so samo 3 je pif-i
2 sta od spilov, 1 pa od windowsa defaiult.
pa sem jih zbrisal pa je isti shit, zdej ni nobenga pif-a na disku.
disketnik dela lepo.
2 sta od spilov, 1 pa od windowsa defaiult.
pa sem jih zbrisal pa je isti shit, zdej ni nobenga pif-a na disku.
disketnik dela lepo.
Musselli bizi
hocem neki downlodat z neta, pa rece da dam disketo notr.
serch for files- zaprdi :>
NEKI MORA BIT
serch for files- zaprdi :>
NEKI MORA BIT
Musselli bizi
bastadu ::
Meni to naredi pri zagonu Win2k. Zaškrta mi ravno takrat, ko napiše "Prepearing Network Connections..." (preden napišem geslo) al neki takega. A še komu to dela, al samo men? Naj omenim še, da mo to dela že skoz in sem že kr ene parkrat nanovo instaleru win2k pa vedno enako... A je to bug al to pač more tak bit zaradi kateregakoli meni neznanega razloga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102836 (27345) | nuclear |
» | Zgodovina: Kako je Windows 95 izgubil detekcijo disketeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4825 (3386) | BigWhale |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7952 (6735) | MrStein |
» | DISK NE GRE NOTEROddelek: Pomoč in nasveti | 1199 (930) | TheHijacker |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (1190) | MaD_Mavr0 |