Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z zvokom v WinXP ...
Tezave z zvokom v WinXP ...
OrlyTM ::
Pozdravljeni,
mam WinXP ina SB Audigy Player ... do nedavnega je vse delovalo brez problemov, zdej se je pa kr zacel dogajat, da se mi zvok na case stisa in pol spet pojaca ... to se dogaja konstantno, v presledkih, ce spilam kateri koli audio source (mp3, wav, igro, film ...) neodvisno v kerem playerju ...
nimam pojma, da bi kej spreminjal glede tega, tko da mi res ni jasno, kaj je narobe :/
lp
OrlyTM
mam WinXP ina SB Audigy Player ... do nedavnega je vse delovalo brez problemov, zdej se je pa kr zacel dogajat, da se mi zvok na case stisa in pol spet pojaca ... to se dogaja konstantno, v presledkih, ce spilam kateri koli audio source (mp3, wav, igro, film ...) neodvisno v kerem playerju ...
nimam pojma, da bi kej spreminjal glede tega, tko da mi res ni jasno, kaj je narobe :/
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
a to pa noben nima pojma, kaj bi lahk blo? ...
sm probu odstranit gonilnike jih na novo instalirat, pa ni nix pomagalo ... ful mi je cudn ta problem, ker nimam pojma kje nej iscem krivca ... je mozno, da je hardware failure? (to mi je sicer jako cudno, but nikol ne ves ...)
lp
OrlyTM
sm probu odstranit gonilnike jih na novo instalirat, pa ni nix pomagalo ... ful mi je cudn ta problem, ker nimam pojma kje nej iscem krivca ... je mozno, da je hardware failure? (to mi je sicer jako cudno, but nikol ne ves ...)
lp
OrlyTM
nokia6310 ::
Js sem mel z winxp in audigy sicer 2 velike probleme zarad ene zvočne karte mi je zablokirala miš pa tipkovnica tko da ko sem v windowse pršu sem delal kako minuto pol pa mi je vse zablokiral tko da nisem mogu nč delat! Probaj dat karto iz pc slota ven pa še enkrat notr to zna pomagat vsaj moj problem je rešil js sm že mislu da je plata šla ps2 pa mi še dandanes ni jasno kaj je blo vglavnem zdej dela drugač pa volume control naloz še enkrat pa probaj!
Lp
Lp
fora je to, k je lih v taki konfiguraciji tocno tko nastavljeno, lep cas delovalo brez problemov, zej pa kr neki dogaja ...
grem se tvoj nasvet probat, mal kartico prevetrit :)
lp
OrlyTM
grem se tvoj nasvet probat, mal kartico prevetrit :)
lp
OrlyTM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 20276 (7406) | opeter |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11739 (8819) | ripmork |
⊘ | Pomoc pri nastavitvi routerja za eMule ...Oddelek: Omrežja in internet | 2042 (1834) | CaqKa |
» | problem pri igri NFS: Underground...Oddelek: Igre | 1248 (1118) | nAVID |
» | pop arts festivalOddelek: Loža | 1505 (1156) | Elton |