Forum » Kaj kupiti » Pomnilniki znamke RAMBO! Komu kaj znano?
Pomnilniki znamke RAMBO! Komu kaj znano?
Edi999 ::
Zdravo!
Mene zanima, če ima kdo kaj izkušenj z omenjenim proizvajalcem ramov? Ali pa če kdo karkoli ve o njih?
Zanima me predvsem zato, ker jih nameravam kupiti, še prej pa me zanima mnenje!
Cena je enaka, kot za Kingston in imajo prav tako doživljensko garancijo! Pred kratkim naj bi se začeli izdelovat. Zdaj pa prosim povejte, če kdo karkoli ve, če naj vzemem ali ne!
Gre se pa za naslednji ram:
RAMBO 512Mb, pc3200/400Mhz!
Dobil pa bi jih po cca 90€/kom., odvisno od količine!
Glede na to, da je cena enaka, kot za Kingston in da imajo doživljensko garancijo predvidevam, da so enako dobri!
Zdaj pa prosim za vaša mnenja!
LP
Mene zanima, če ima kdo kaj izkušenj z omenjenim proizvajalcem ramov? Ali pa če kdo karkoli ve o njih?
Zanima me predvsem zato, ker jih nameravam kupiti, še prej pa me zanima mnenje!
Cena je enaka, kot za Kingston in imajo prav tako doživljensko garancijo! Pred kratkim naj bi se začeli izdelovat. Zdaj pa prosim povejte, če kdo karkoli ve, če naj vzemem ali ne!
Gre se pa za naslednji ram:
RAMBO 512Mb, pc3200/400Mhz!
Dobil pa bi jih po cca 90€/kom., odvisno od količine!
Glede na to, da je cena enaka, kot za Kingston in da imajo doživljensko garancijo predvidevam, da so enako dobri!
Zdaj pa prosim za vaša mnenja!
LP
Edi999 ::
Za tajminge nebi točno vedel!
Edino kaj vem je to, da naj bi jih izdelovali v isti tovarni, kot Kingston , vendar pod drugim imenom! Cena pa je, kot sem rekel enaka!
V primeru nakupa 100kom. jih dobim po cca 75€/kom.! Ampak nimam toliko denarja, da bi jih vzel 100!
Zato sem tudi vprašal, če jih kdo ima ali pa ima kakršnekoli informacije o njih!
LP
Edino kaj vem je to, da naj bi jih izdelovali v isti tovarni, kot Kingston , vendar pod drugim imenom! Cena pa je, kot sem rekel enaka!
V primeru nakupa 100kom. jih dobim po cca 75€/kom.! Ampak nimam toliko denarja, da bi jih vzel 100!
Zato sem tudi vprašal, če jih kdo ima ali pa ima kakršnekoli informacije o njih!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katere 2x8GB RAM-e za i7-3770k do cca. 150€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15280 (13409) | PrimozR |
» | Upgrade RAM-a?!Oddelek: Strojna oprema | 2025 (1518) | HyperGL |
» | katero grafično (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4720 (3789) | bluefish |
» | 333MHz rami preko 466Mhz FSB (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4292 (3516) | Alexius Heristalski |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26277 (18075) | bodom |