Forum » Loža » Neurje v Sloveniji ta vikend (slike)
Neurje v Sloveniji ta vikend (slike)
WildTHink ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo kaj slik od neurja, ki je divjalo po osrednji Slovneniji (LJ z okolico).
Sm bil glih na morju pa sm vse zamudu
LP vsem
Zanima me, če ima kdo kaj slik od neurja, ki je divjalo po osrednji Slovneniji (LJ z okolico).
Sm bil glih na morju pa sm vse zamudu
LP vsem
So... are you red or blue?
Dr_M ::
hm...dvomim, da hoces vidt...
polno smeti okol, polno podrtih dreves, polomljene veje itd...
polno smeti okol, polno podrtih dreves, polomljene veje itd...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
Redkvica ::
SkIDiver ::
Bot tih. Pelu sem se z praznim tovornjakom iz Kranja v LJ po AC in pred koncem AC je začelo pihat, ko svina. Rezultat je bil, da mam zdej izkušnje kako se lovi prazen tovornjak po cest, ko ga sunki vetra prestavljajo.
Drugače pa povno vej po cestah, polomljenih vej in dreves ter zastale vode na cestišču.
Drugače pa povno vej po cestah, polomljenih vej in dreves ter zastale vode na cestišču.
Dr_M ::
mi smo mogl v sluzbi vse nove avte spravt pod streho...ni vazn kam si ga zatlacu, sam da je bla streha nad njim...
cela panika.
cela panika.
The reason why most of society hates conservatives and
WildTHink ::
S to temo sm mislu da ma doma kdo kej "amaterskih" posnetkov pa ne ve kaj bi z njimi. Mene pa tud zanimajo pa mogoče še koga!
So... are you red or blue?
Keyser Soze ::
Uf je kar dobr vlekl. Sem naslednji dan skoz po strehi letal, pa strešnike nazaj dajal.
Da ne govorim o mat, ko je rože po dvorišču lovila. Seveda skupaj s lončki in zemljo.
Aja pa da ne govorim o mački. K jo je premetaval kot norca ker ni taprav čas prišla v zavetje.
Da ne govorim o mat, ko je rože po dvorišču lovila. Seveda skupaj s lončki in zemljo.
Aja pa da ne govorim o mački. K jo je premetaval kot norca ker ni taprav čas prišla v zavetje.
OM, F, G!
McHregec ::
Video posnetek neurja.
Destroyer Of The Worlds.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McHregec ()
monster-x ::
Jaz sem bil takrat v avtu na poti domov in nas je ujelo neurje. V bistvu se je začelo malo pred Kočevjem, nekje med Kočevjem in Ribnico pa je bila tudi toča. Mislim, da mi ni treba omeniti, da so bile vse bencinske črpalke ob poti zasedene do zadnjega milimetra. Najbolj mi je bilo "glupo", da se folk ne zna ustavit, ampak raje fura 30-40 na uro, namesto da bi se ustavil in spustil ostale naprej. Je pa res, da so bile razmere za vožnjo skorajda nemogoče.
Aja, pa hotel sem sicer uporabit fotoaparat, da bi slikal, ampak posnetek bi bil povsem nejasen, tako da sem dotično idejo opustil. :>
Aja, pa hotel sem sicer uporabit fotoaparat, da bi slikal, ampak posnetek bi bil povsem nejasen, tako da sem dotično idejo opustil. :>
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Blum ::
lahko ti povem kar js nebi nikol vrjel da se mi ni to zgodilo. lih se peljemo (brat pa frendi) domov z novim avtom in je začelo to neurje. avto je kaj "premetavalo" in mi počaz da bi zapeljal ravno na košenico, bum! direkt na nas med vožnjo pade drevo. hh to ni mogoče, pa je... škode skor 1500 000 sit... majko ej
SkIDiver ::
Blum je avto vsaj kasko zavarovan?
monster-x, ko je vidljivost manjša od 50 metrov je omejitev 50km/h. Zato ne vem kaj tebe moti z 30 do 40km/h, če recimo praktično ne bi vidu 10 metrov pred sabo. Ti bi nažigal takrat 90?
monster-x, ko je vidljivost manjša od 50 metrov je omejitev 50km/h. Zato ne vem kaj tebe moti z 30 do 40km/h, če recimo praktično ne bi vidu 10 metrov pred sabo. Ti bi nažigal takrat 90?
SkIDiver, ne mislim 90, ampak vseeno bi se dalo malenkost hitreje voziti, kajne (recimo kolikor je omejitev)? ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: monster-x ()
Blum ::
monster_x, mene je zanašalo po vozišču ko sem vozil 30.
pa je avto citroën xantia. nizek, športni avto...
pa je avto citroën xantia. nizek, športni avto...
Blum, hja odvisno je. Kolikor se spomnim, nas ni zanašalo. Sicer je pa to offtopic ... kle so avtorju teme pomembne slike, ne koliko je nas zanašalo po vozišču. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatsko zaviranje tovornjaka? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14011 (11692) | r3dkv1c4 |
» | Varnostni pas (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6168 (3416) | Nesta |
» | Peljem po avtocesti, zunaj piha nenormalno, dobim kazen ker ne peljem ravno v črti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 30127 (24918) | Engineer_ |
» | Kolesarji in voznja v rdeco luc (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 40310 (36369) | jype |
» | Nevihte (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 23399 (13294) | Yohan del Sud |