Forum » Igre » The Suffering
The Suffering
iskra ::
Danes sem po prihodu z morja dokončal zadevo Res super igra, grozljiva zadevšna nasploh, odlična zgodba s tremi možnimi konci, zahteva nekaj razmišljanja in ogromno klanja ... Oh in sploh naj igra, ki sem jo odigral v zadnjem letu.
Je že kdo spravil to zadevo skozi? Ve kdo za kake trike, kode in druge reči, ki bi mi polepšale ponovno igranje in iskanje drugačnega konca?
Je že kdo spravil to zadevo skozi? Ve kdo za kake trike, kode in druge reči, ki bi mi polepšale ponovno igranje in iskanje drugačnega konca?
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
migič ::
Meni se je pa ustavilo v eni sobi, to je tam kjer je eno globoko brezno in iz njega skačejo tisti stvori. Okrog je ograja in ne moreš nikamor. Soba zgleda kot neko igrešče za ragby. A mogoče kdo ve kako jo končati?
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!
Migajte z mano, naj živi migič!
R33D3M33R ::
Sem igral že daleč nazaj zato ti žal ne morem pomagati.
Meni se je zataknilo čisto na koncu. Nikakor nisem mogel onega duha spraviti v tisto peč. Damn
Meni se je zataknilo čisto na koncu. Nikakor nisem mogel onega duha spraviti v tisto peč. Damn
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
patriot10 ::
začel sm jo igrati septembra lani in sm jo nehal, ker sm takrat formatiral disk, ampak sm si shranil savegame :) prejšnji mesec sm jo spet začel igrat in sm prišel do konca :)
morm priznat, da je zelo dobra igra z dobro zgodbo...končal sm pa igro z srečnim koncem...
za ponovno igranje pa nimam motivacije ;)
morm priznat, da je zelo dobra igra z dobro zgodbo...končal sm pa igro z srečnim koncem...
za ponovno igranje pa nimam motivacije ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prince of Persia: The Sands of Time (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 11450 (911) | MojsterX |
» | FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 87217 (60363) | Heisenberg |
» | Assassin's Creed (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 14400 (4685) | Berserker |
» | Painkiller (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8870 (4215) | Outsajder |
» | Devil May Cry 3(PC verzija)Oddelek: Igre | 2511 (1897) | Orbit89 |