Forum » Pomoč in nasveti » Lan s ISDN povezavo v skupni rabi
Lan s ISDN povezavo v skupni rabi
elgrozni ::
Doma imam v mrežo povezana dva računalnika. Računalnika sta skupaj povezana preko routerja (paralelno).Na spodnji mašini imam isdn dostop z modemom 3com isdn pro ta (ni vkljopljen v router, marveč na računalnik). Zadeva je taka - rad bi imel internet še odzgoraj (neglede na to, da bi morala biti spodnja mašina vžgana). Vendar pa - če v čarovniku za omrežje nastavim povezavo v skupno rabo mi v omrežni soseščini skrije drugi računalnik (odzgoraj je viden le zgornji in obratno)
Če imate kakšno idejo, hvala za pomoč vnaprej
LP
Če imate kakšno idejo, hvala za pomoč vnaprej
LP
Poldi112 ::
>Zadeva je taka - rad bi imel internet še odzgoraj (neglede na to, da bi morala biti spodnja mašina vžgana)
>ni vkljopljen v router, marveč na računalnik
Tole dvoje se izkljucuje. Kako bos uporabljal modem na masini, ki je ugasnjena?
Glede tvojega problema pa ne vem. Meni je delalo, samo povezave nisem mogel prekiniti iz oddaljene masine.
>ni vkljopljen v router, marveč na računalnik
Tole dvoje se izkljucuje. Kako bos uporabljal modem na masini, ki je ugasnjena?
Glede tvojega problema pa ne vem. Meni je delalo, samo povezave nisem mogel prekiniti iz oddaljene masine.
elgrozni ::
>Tole dvoje se izkljucuje. Kako bos uporabljal modem na masini, ki je ugasnjena?
Saj sem mislil prav to - spodnji računalnik bi bil vžgan in posredoval podatke, ma kaj ko ne dela :[
Saj sem mislil prav to - spodnji računalnik bi bil vžgan in posredoval podatke, ma kaj ko ne dela :[
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569456 (6285) | c23po |
» | wifi ne dela, dd-wrt (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4791 (4293) | BorutK-73 |
» | 2 računalnika, povezava preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2098 (2024) | llamma |
» | ISDN modem Siemens Gigaset 3070 problem pri povezovanju ... urgentnoOddelek: Omrežja in internet | 1494 (1380) | SkIDiver |
» | MAC addressaOddelek: Omrežja in internet | 1566 (1397) | shock |