Forum » Zvok in slika » Zvok na Abit Nf7-s
Zvok na Abit Nf7-s
revd ::
Kaksen se vam zdi zvok?
Meni je sicer špica, samo fora, da se mi mp3ji nekako 'zatikajo' (kot preskakovanje).Sem sprobal iste mp3je na drugem racunalniku pa gladko delajo.Problem ni konstanten...kaj bi blo lahko narobe?
Meni je sicer špica, samo fora, da se mi mp3ji nekako 'zatikajo' (kot preskakovanje).Sem sprobal iste mp3je na drugem racunalniku pa gladko delajo.Problem ni konstanten...kaj bi blo lahko narobe?
TribesMan ::
Ponavadi je vzrok za take napače v zvoku pregrevanje SouthBridgea. Če maš visok FSB (nad 220MHz) je zelo verjetno da boš moral bolje hladiti SB. Druga možnost so pa gonilniki za nForce. Verzija 2.42 je imela velike probleme s tem pokanjem in preskakovanjem, če namestiš zadnjo verzijo z interneta mora delat dobro.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
revd ::
Hm.novi driverji so gor in res ne preskakuje, no ene dvakrat mi je.So se pa dogajale cudne stvari pri instalaciji - deinstaliram stare driverje in rebootam.najprej se mi zacne prikazovat v trayu ikonca, da je zaznalo nov hardware(od diska naprej) in hoce vse instalirat, nato mori da je prislo do napak(ker sem preklical vse instalacije).
ko zalaufam komp in se prikazuje info o biosu itd. je vse nekako nizko pozicionirano kar naenkrat.poleg tega pa zdaj se mi zdi da je celotna resolucije, ki sem jo ze prej uporabljall in jo tudi sedaj(1024*768) nekako 'ogromna' in da je bilo prej vse manjse.
kaj mislite?
ko zalaufam komp in se prikazuje info o biosu itd. je vse nekako nizko pozicionirano kar naenkrat.poleg tega pa zdaj se mi zdi da je celotna resolucije, ki sem jo ze prej uporabljall in jo tudi sedaj(1024*768) nekako 'ogromna' in da je bilo prej vse manjse.
kaj mislite?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup AvtoradiaOddelek: Zvok in slika | 3426 (1088) | Twixz |
» | avtoradio pioneer ali alpine (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6089 (3843) | ProGo |
» | HP EliteBook 8530p problemi z XPOddelek: Operacijski sistemi | 2362 (1992) | Nuke_H2 |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19501 (12541) | Izi |
» | Novi SuSE v10.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9706 (7157) | kriko1 |