» »

avtoradio pioneer ali alpine

avtoradio pioneer ali alpine

«
1
2

drumer1 ::

zanima me ali se bolj splača kupiti avtoradio pioneer DEH-6800 MP ali alpine CDA-9852RB??
hvala lepa za odgovore že vnaprej..

LP

Scorpia ::

Oba sta dobra(vsaj tako na drugih forumih prvijo), sam ne vem kako ma zdej alpine zvok. Mam ta deh 6800 in sem zelo zadovoljen za ta denar, zvok je odličen.Ne hrešči tolk če daš čist naglas, vsaj ne tolk kokr pri kakšnemu sony-ju. očitno tuki mosfet pride do izraza. Zdej pr 6800 maš zlo velik funkcij kokr pr alpine, npr. če imaš original zvočnike ne rabiš jih menjat ker enostavno lahko izrežeš nižje frekvence, kar zlo pomaga če maš woofer. Eni se pritožujejo da pri mp3 če daš naključne komade normalno špila, če pa hočeš ti menjat komad pa enostavno gre naslednjega in ne random. Sam še to nisem probal, ker ni potrebe(mam mp3 v mapah za lažjo orientacijo). na avtoakustika.com uporabi iskanje pa napiši ta model, je dost folka spraševalo kerga je bolj kupiti. Sam ti bolj priporočam deh 6800 ker ma velik za nastavljat zvok, pa kvalitetno narejen.

Vikking ::

Alpine ;)

gm80 ::

Vikking obrazloži odgovor!

Pioneer 6800
za:
- 3 preouti (9852 ima le enega)
- kretnice (9852 jih žal nima)
proti:
- ni Alpine :\

Alpine ima po mnenju SQ (sound quality) strokovnjakov lepši zvok.
Če slišiš razliko pri vezavi brez ojačevalca (pa tudi z poceni ojačevalci) si dam nekaj odrezat.

Predvidevam da bo imel avtor teme vse skupaj vezano na radio brez ojačevalcev. V tem primeru te število preoutov ne zanima, so pa v vsakem primeru zelo uporabne kretnice.

Moj glas gre vsekakor za P 6800 (ga imam tudi sam :D )

Pri cenejših modelih je Pioneer best buy, pri dražjih (nad 80-90ksit) pa Alpine.

LP, Grega

Vikking ::

Jah sej Alpine ima 1 Preout, zej pa če ti misliš imeti sistem kjer rabiš 3 ojačevalce potem pa verjemi, da že moraš gledat avtoradije višjega cenovnega razreda.

Kretnice so res uporabne, vendar ne odločajo o nakupu.

Zej je odvisno kaj človek hoče met noter, ampak če bo mel navadn sistem, dva spredi, dva zadi pol ma dost če uporabi avtoradio Pinoeer deh-4800.

Za boljši zvok več postoriš z pravilnim nakupom zvočnikov-sistema in postavitvijo le-teh kot pa kupovanje zelo dragega avtoradija, saj z enimi 3 sistemci v polici zadaj je čist vseeno ail imaš avtoradijo za 10k.

Sicer pa med tema dvema modeloma je res teška odločitev kupiš tistega ki je lepši:)

Scorpia ::

Glede na to kaj je pr men pioneer pri original zvočnikih naredil s temi kretnicami, ne mislim vezat na ojačevalc edino woofer mal kasneje. Kar pa dobiš za ta denar in displey (če imaš obvolanske konzole pa dodaten display tudi ni problema priklopit). Tak da alpine še pri dražjih modelih tega ne podpira. Karkoli že malo ponuja za ta denar. Edino boljši zvok ima, kar pa večina noče teh 50w se raje odloči na ojačevalc priklopit ves sistem, tko da tuki še en plus za pioneer.

alesp56 ::

ubistvu ne moreš mimo tresnat s katerokoli od obeh izbir... vsekakor pa bi rajši na tvojem mestu vzel pioneer, sem jih že dal dosti(in tudi kolegi) skozi tako da bi rajši vzel pioneerja. Odločajo pa samo "malenkostni" tehnični podatki tako da nebi smel met problemov z izbiro :D
in to je to...

gm80 ::

Vikking še vedno ne vem kje vidiš prednost pri Alpine-u?

Jah sej Alpine ima 1 Preout, zej pa če ti misliš imeti sistem kjer rabiš 3 ojačevalce potem pa verjemi, da že moraš gledat avtoradije višjega cenovnega razreda.
Res večina ne rabi 3 preoute, ampak dva sta pa zelo dobrodošla, da imaš kontrolo sprednjega sistema in suba preko radia. (pri Alpine-u itak nimaš kej štelat)

Kretnice so res uporabne, vendar ne odločajo o nakupu.
Kaj pa zate odloča o nakupu? Boljši zvok pri Alpine-u? Verjemi da ima brez kretnic sprednji sistem precej šuma pri višji glasnosti.


Dokler je vse priklopljeno na radio je nakup radia iz tega cenovnega razreda popolnoma brezpredmeten. Kar ti pride prav so kretnice, da porežeš frekvence, ki jih zvočniki ne morejo predvajati, to pa ima že P4800, ki je občutno cenejši.

Jaz sem se par mesecev odločal med 6800, RS88 in 9855 pa sem ugotovil da ne dam 60ksit več za časovne zakasnitve. Za 60ksit kolikor je 6800 pa Alpine ne ponuja nič konkurenčnega.

Pioneer sicer ponuja več za ta denar, vendar sta oba radia za navadnega uporabnika čist predobra in z nobenem ne boš falil.

Me pa kar stisne ko vidim koga, ki ima 9855 in zvočnike vezane direktno na radio (ja tud to se dogaja).

LP, Grega

miranpozar ::

Sem imel Pioneerja za 90kSIT in ko sem slišal KOLIKO BOLJŠI ZVOK ima Alpine za 55.000 SIT sem takoj zamenjal! Sicer je Alpine bolj preprost (itak nisem rabil vseh tistih fancy funkcij pri Pioneerju, ki so itak samo kvarile kvaliteto), samo zvok, ki ga da od sebe Alpine je pa dalče pred Pioneerjem!
Zvočnike ne vem, kaj imam, se mi zdi neke "Butterfly" če se ne motim za 30 kSIT - dva visokotonca in dva v vratih. Avto je Passat.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

glinik ::

Jaz sem se odločil zan Alpine. Imam pa glih tale model 9852 RR, ki je v Avstiji ZELO poceni :D :D

Kdo me pozna ve, da je moja prioriteta kvaliteta zvoka in nič drugega. Bonbončkov jaz ne potrebujem, sicer se jih nebi branil ... :D

Ko sme prebral miranpozar-jev post sem zelo vesel, da sem se odločil za omenjeni radijo. Sem ga dal v Mazdo 3 in je razlika napram originalnem radiju takšna, da ....... eh škoda besed ....

Kvalitetno je narejem (kar mi je zelo važno), žal nima več pre-outov in pre-out ni na 4V-ih - ne moreš imeti vsega za 48000 sit :D .

Sem pa vzel Alpina, ker so mi vsi govorili da Pioneer nekkakor ne sodi v tako visoko klaso ... (to se govori) Tako da se ne kregat o tem če je res ali ne.

Moj glas gre za Alpine :D

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: glinik ()

Tutankhamun ::

Js mam Alpine CDA-9812RB. Men je ful ušeč, sam mot me pa neki.
Če mi predvaja mp3, pa ga previjem nazaja za par sekund, mi tista urca ki kaže koliko minut je še do konca, ne kaže več pravilno.
Uglavnem, če previjem komad mau nazaj, je na konc dolžina komada dalša :(. Drugo uprašanje pa je zakaj sploh previjam za 10 sekund nazaj :D. Učer sm pa opazu da mi CDja ni hotu izplunt vn, sm ga mogu s prsti vn potegnt, bom dons še enkrat probu, če se mu učer ni kej strgal.

Aja pa glede Random, če maš ukloplenga, pa prtisneš nasledni komad, bo izbrau naslednji random komad.

Drgač pa js vedno gledam skor samo Alpine, na začetku so mi bli ušeč, k majo mau gumbkov, pa dost so velki. Ko pr enih gledam, keri mejhni gumbki da komi kej najdeš.

Drgač pa ogromn funkcij sploh ne uporablam, kr neki.

Pa še sm se neki spomnu. To se zgodi učasih, ko avto ugasnem, pa pustim masko gor. Se mi kr pržgejo use lučke gor. Res da če prtiskam na gumbke nč ne reagira, sam ponoč, ko grem dam, pa pustim masko gor, kr kliče lopove da je not neki svetlečega za sposodt :D.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Dr_M ::

ce hoces met dober radio kot celoto, potem je sigurno pioneer najboljsi.
ce bi gledu posamezne sklope radia, bi najdu nekje najboljsi zvok, nekje najboljsi cdplayer, itd...
ampak kot celota je pa na vrhu sigurno pioneer.

kaj ti nuca dober zvok, ce ti cdplayer ne bo bral 1/2 cdjev, bo preskocil ko bos na cez lukno zapelu....


drugac pa pioneer 6800 stane 45k sit. ampak pri temu mi ni usec dizajn, je 7700 dost lepsi, funkcionalno sta pa enaka. poleg tega, imata sub kontrolo, ker je velik plus (skor noben radio v tem cenovnem razredu ga nima).
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

glinik ::

kaj ti nuca dober zvok, ce ti cdplayer ne bo bral 1/2 cdjev, bo preskocil ko bos na cez lukno zapelu....

Tak avtoradijo ni nič vreden, če mene vprašaš ... Ne vem kdo bi trpel tak avtoradijo ?

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Lucio ::

Tle očitno nekateri nimajo pojma kaj je Alpine. Imel sem radio in changer te znamke pred par leti, ko še ni bilo potrebno misliti na dodatne stroške in mi ni niti enkrat preskočil CD, tudi če sem vozil čez luknje. Pa tudi čisto vse posnete cd-je mi je predvalaj, tudi na CD_RW medijih. Tako da ne bluzit v prazno!!!!
Jaz bi reku da je Alpine po kvaliteti zvoka in izdelave nekje top glede avtoradijev. Pioneer pa je nekje v zlati sredini.
Kot da bi primerjali Porsche in WV.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lucio ()

klemen22 ::

ce hoces met dober radio kot celoto, potem je sigurno pioneer najboljsi.

Ko bi vsaj kako argumentiral. Ne vem no, kje so pa še Nakamichi, Alpine, Becker, ..? Pa ne reč da tisti apen od Pinoeerja sploh lohk primerjaš s tem:D
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

glinik ::

Sedaj imam svojega Alpine v avtomobilu kakšna 2 tedna in mi še niti enkart ni preskočil CD. Morate se zavedat, da so ceste v MB precej "boge" milo rečeno in zlahka naletiš na kakšno luknjo, tlakovano cesto, fliko na cesti, itd ...

Sem imel prej Becker sistem (Cd izmenjevalec in radio - star 10 let) in moram priznati, da ni igral tako kvalitetno CDje.

Je pa drugače (po govoricah) najboljši za predvajanje CDjev Nakamici, tako da ...

Po moje so Alpini za 50-60k sit zadetek v črno. Koliko je dober Pioneer, ne vem ... Sigurno pa tudi ni slab.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Tutankhamun ::

Js vem da pioneerja neb meu. Ampak men pa alpine, zanga sm dou 120k sit, mi učas kr preskoč. Pa ne na lukni ampak par sekund kasnej 8-O. Kr neki. Špila use dobr, neki napak ma (edin če je moj model s kšno napako :'( ), me pa ne motjo.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

glinik ::

Po moje tukaj nekaj ni povsem OK. Nimaš kaj za izgubit če ga menjaš, saj garancijo še imaš - ali?

Kaj imaš 55tko? Tile bi naj imeli neki bug pri točno določeni frekvenci, če se ne motim (vem da en model ima to napako) ...

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Tutankhamun ::

Ne vem če jo mam, bom pogledu, drgač mam pa model Alpine CDA-9812RB. Mau bol gor sm napisu kaj je narobe. PA če zveš da ma ta model kšn bug mi povej, da js to popravm :D.

Aja, mam pa sam wufer prek ojačevalnika, pa spredne zvočnike direkt na enoto. PA špila dobr,:D
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Zgodovina sprememb…

glinik ::

Nič ne vem, da ima tvoj model kak bug. Kot rečeno 9855 ima nek bug pri točno določeni frekvenci - okoli 50Hz.

Jaz bom tudi vgradil ojačevalec, ampak samo za sprednji sistem, ki še vem kateri bo ...? System Audio ali Rainbow, ne vem ... Poslušam ROCK, tako da potrebe po woferju res ni :)

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Dr_M ::

Ne vem no, kje so pa še Nakamichi, Alpine, Becker, ..?

razn alpine, vse pozabljene znamke.

zame so trenutno top alpine,blaupunkt in pionner. vse ostalo je bolj eksotika in nikol neves kaj dobis (kljub znanemu imenu).
ce bi jest zdele kupoval avtoradio, bi spet uzel pioneerja.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dr_M ()

LapD ::

Hvala enako, po porodnih težavah in menjavi radia na servisu deh4800 špila odlično (vsaj proti prejšnjemu Sonyju hehe). Ko bo cajt za to bom prešaltal v višji razred in sigurno bo spet Pioneer:)

glinik ::

Dr_M
Becker še nekaj miga - v saj malo :D :D

Drugače je vsaj radio OK, če je le njegov lastniz z njim zadovoljen ...;)

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

lambda ::

Mam Pioneerja 6800 in nimam pripomb nad kvaliteto samega zvoka, Alpinea pa še nism slišal, tko da primerjat ne morem. Na splošno je v redu radio, mi gre pa dost na jetra naslednje:

-zakaj ne morjo vgradit ene funkcije "jump to", da bi vpisal nj ti gre na 50. minuto komada (pač če poslušaš razne sete, so dolgi po 70, 100, 120min) ali pa vsaj preskakovanja po 1min oz. karkoli podobnega
-pavza in ATT? zakaj za vraga sta samo na daljincu, na radiu moraš pa v menu po pavzo, ATT-ja sploh ni. No, saj se navadiš zavrtet gumb za glasnost na 0, če rabiš tišino tist trenutek, ampak vsakič pomisliš ker cepec je te gumbe dajal gor na radio.
-nekako bi blo vseen, če bi bil ekran malo manjši, enako pixlov - ampak le-ti tudi manjši, kar pripomore k lepšemu izgledu
-štorast ploščat daljinec
-štorast pad za navigacijo po po komadih in menuju, včasih zlahka po nesreči pritisneš gor namesto desno, če nisi ravno preveč precizen s kazalcem.
-odsotnost kakšnega vtiča za usb ključ, sploh pa zato, ker to fukncijo dobiš pri precej no-name gizmotih, ampak pri Pioneerju za (takrat) 60k pa ne

Če seštejem vse dobre in vse slabe lastnosti, nekako moram rečt, da je dober avtoradio, z nekaj čisto banalnimi neumnostmi. Če ne mislijo odpravit teh napak v nekaj letih, dvomim da bo naslednji model spet Pioneer.

AngelOfDeath ::

@nubes

kupi si oni daljinec za volan :)
edit: Slovnica

perci ::

kaj pa clarion? Pa JVC?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

Dr_M ::

kaj pa clarion? Pa JVC?

clarion se je preimenoval, kolikor vem, JVC pa po mojih izkusnjah....ni omembe vreden (precej slaba kvaliteta zvoka, zanic cd predvajalniki, ucasih se radiu kr zmesajao nastavitve...), ceprov sm v nedeljo na avtoshowu vidu ogromno JVC-jev.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

lambda ::

JVC zanič CD predvajalniki??? Si ti resen, sosed ma JVC-ja, resda nekj malo višjega razreda, ampak bere CD-je, ki so tko spraskani, da jih Pioneer 6800 in pa 7700 ne prebavljata kaj dobro. O slabi kvaliteti zvoka pa tud ne vem kje si pobral ...

Dr_M ::

nubes: to nism prebral, to so moje izkusnje s JVCji. vsaj polovico ljudi k ji poznam s temi radii majo ksne probleme z njimi.
cd preskoc ze na lezecem policaju...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Vanquish ::

kak ste smešni eni ko pišete, koliko je boljše igral Alpine od Pioneerom in da je zvok daleč pred njim. Če bi zadeva bila tako enostavna potem bi izdelovali samo en AR in to je Alpine po vašem mnenju.
Zvok je subjektivna stvar in tak Alpine kot Pioneer med bolj komercialnimi znamkami segajo po najvišjih odličjih, tako da z nobenim nakupm ne moreš zgrešit.

Kar se tiče neposredne primerjave med Pioneer in Alpine je tako, da Pioneer nudi več za svojo ceno in je zato tudi za tebe primernejši. V kolikor pa bi ti barva zvoka pri Alpine toliko bolj ugajala, pa seveda vzameš Alpine.


Sploh pa ne vem, kaj govorite o kvaliteti zvoka pri AR v tem cenovnem razredu, ko niti približno druga oprema nebo dosegala kvalitete outputa teh AR, kaj šele default inštalacije...

OChack ::

JVC je daleč od tega da bi biv slab, so pa SONYji za en kurac, ga mam notr in sm kr mal razočaran, prejšn sony je mev 4*45w brez MP3 dost solidn zvok, dost dobre base, sicer ne nevem kera huda kvaliteta zvoka, ker tud zvočniki gnili, ampak blo je, to k mam pa zj za 30 jurjov je pa za zjokat se sam nimam keša d abi menov, uglavnm do 50 jurjov pioneer al pa kj drucga, sony raj ne, alpine je pa špica od nekdaj.
Int€l inside, IDIOT Outside

ouzorus ::

ko sm bral tole vse k ste napisal me je bl privabu tale pioneer. drgač sem deejay in kolikor jaz vem je med najbolšimi fermami ki se ukvarjajo z glasbeno opremo. čeprav za radie ne vem kako je vendar za mešalne mize ter cdplayerje za rolat so 1A. če bom pa kupval kerga od teh dveh bom pa sigurno pioneer ker ne mislm metat za en proklet radio več k sto kokosv. no way!

pirlo ::

Jaz imam ta JVC avtoradio in trga. Za ta denar ima fenomenalno mehki in čisti zvok, pa še vgrajen USB. Če kupiš pioneera ne dobiš nič kaj več, za mene grde fonte in čudne nastavitve, pri alpinu pa plačaš 2x več. Če pišeš, da je nekvaliteten, ima slab zvok, preskakuje pri branju cd-ja in podobne stvari pa ti rečem samo BULSHIT!

glinik ::

Nikoli se ne plača 2x več samo za firmo. Jaz sem dobil svojega Alpina 9852 za 48k sit. Ne rečem, da je najbolši radijo na planetu, ampak igra zelo dobro. Tukaj bi resnično rad probal oz. naredil kakšno primerjavo - žal je to utopija ... Če še po vseh forumin hvalijo Alpina, potem mislim da ne rabimo izgubljat besed.

Kdo pa kupi zelo drag avtoradijo, pa zagotovo ve zakaj ga kupi.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

pirlo ::

Kdo pa kupi zelo drag avtoradijo, pa zagotovo ve zakaj ga kupi.

Zelo drag avtoradijo (če obstaja cenejši) kupujejo samo tisti, ki imajo preveč denarja ali pa tisti, ki se pol 3 mesce hvalijo kak drag avtoradijo je kupo in klko je dal za njega.
Dejstvo, da je dražji avtoradio boljši od cenejšega pa v današnjem času ni več nujno. Danes so glavni pri razvoju meneđerji in dela se tako kot oni rečejo. Razlika v cenah se pozna z dodatkom led diod, fancy softverov in imena firme. Ponavadi na koncu ni take razlike v kvaliteti kot je v ceni. Razlika je očitna samo med avtoradii za ~20k in ~50k, dalje pa so vse samo čudni dodatki (3D prikaz, ...), ki nabijejo ceno, in ne vplivajo na kvaliteto zvoka.

dëych ::

Lol pirlo. Ne govori takih neumnosti, ker nimaš pojma o teh zadevah. ;)

glinik ::

pirlo,

Šminka in bombončki sigurno precej podraži celotno stvar - valda.

Ne vem zakaj si jaz ne bi smel kupiti avtoradija za npr. 200k sit, če me to neznansko veseli ???????????

Če še nisi opazil. Za 20% bolši zvok lahko plačaš v določenih primerih tudo do 100% več denarja. To je povsem normalna stvar. Za STATE OF THE ART materiale in tehnologijo se vedno plačajo precej višji zneski (skorajda utopični).

To je dejstvo, katero je poznano celemu svetu in ne samo v avtoakustiki!

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: glinik ()

pirlo ::

Ne pravim, da nekdo ne sme kupit tega. Daleč od tega. Jaz sem samo pisal o smiselnosti takega nakupa, ko plačaš 20 al pa 30k več samo zaradi šminke in morda kaj boljšega zvoka (bolj odvisno od zvočnikov).

perci ::

Če se zaradi tega boljše počutiš, potem je nakup takega radia vsekakor smiselen. Pa je čist nerelevantno ali je zvok dejansko boljši.

dëych ::

Pri dražjih modelih imaš več funkcij vgrajenih (večje število PRE-Out izhodov, High Pas /Low Pas filtri, kretnice, da si lahko nastaviš komplet aktivni sistem, Time-delayi za zakasnitev in fazno usklajevanje zvočnikov, boljši DA pretvorniki, boljša kvaliteta materiala tipk, optika, video izhodi, krmiljenje procesorjev ipd...). Tisto o nekih LED diodah in 3D šimnkeriji ipd mogoče vidiš pri kakšni "čin čung" firmah ala LG, Sony, Roadster in nevem kaj še vse...:\

LP

tomko030 ::

Vsekakor navijam za Pioneer, prej sem imel Kenwood-a (oba sta cenovni razred od 20ksit do 30ksit), zvok je neprimerno boljši. V avtu sem imel tudi za pokušino Alpine avtoradio, vendar mi ni bil všeč zvok - vse potegne (ali pa ga morda nisem imel pravilno naravnanega), posebno bas, ker sem roker mi je všeč hiter, kratek in oster bas in Pioneer to ima. Vsekakor pa je to stvar in okus posameznika in cene seveda.

danix1 ::

Ja vsekakor Alpine. Sam imam 9813 in takšnega sounda pri Mp3 ploščah verjetno ne more imeti
noben MP3 radio do 150kSit. Skratka precizen, detajliran, dinamičen - brez pretiravanja lahko rečem, da sploh ne opaziš da poslušaš MP3. Pa fantastični iskalnik MP3-jev, ki je narejen na gumbu za glasnost. Ne bi ga menjal za noben novejši in dražji radio (razen za mogoče Alpine F1, he, he...). Tudi funkcije so vse: parametrični EQ, časovni zamiki (čeprav neuporabni) 3 x pre-out, kretnica,... Mogoče še ga lahko kje dobiš za dobro ceno (jaz sem dal 120kSit). Sem pa poslušal tudi novejše dražje modele od Alpine, Pioneer in Kenwood, vendar to ni to. Zgleda da vsi proizvajalci delajo (zvokovno) vedno slabše zadeve. Zato ti priporočam nekaj iz te serije 9812, 9813 ali 9815, če se jih še da kje dobit - verjetno za zelo dobro ceno.

dëych ::

Zakaj bi bil time-delay neuporabna zadeva? Imaš kako drugače rešeno?

danix1 ::

Ma, kaj pa vem. Zadeva zooža stereo sliko. Raje imam izklopljen časovni zamik T-Corr. Sem probaval z računanjem in "na uho". vendar raje puščam to možnost izklopljeno. Mogoče je treba kako drugače nastavit, ne vem... Pač ni po mojem okusu. Je pa za to vse ostalo.

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: danix1 ()

dëych ::

Možno je vse. Je pa res da izgubiš nekaj na srednjih tonih baje. Sicr pa stvar okusa.

lp

glinik ::

Danes sem imel moznost slišat Pioneer avtoradijo. Res da je bil model malenkost strajši, ampak zvokovno se sploh ne more meriti z Alpinom.

Še enkrat povdarjam - Pioneer je bil starejši model!

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

SPEEEED ::

Ni ga čez Alpine avtoradio. Če imaš dobro porihtano muziko v avtu je razlika kar očitna!

Dr_M ::

Cestitke za obujanje 8 let stare teme.

t-zonaz ::

He, he takrat se je pisalo še v kSit.
t-zonaz

Vanquish ::

za reklamo, da si naredi ni nikoli prepozno :D
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Avtoradia

Oddelek: Zvok in slika
483297 (959) Twixz
»

Kateri avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6712409 (7607) undertacker
»

Kateri avtoradijo ima bolj čist zvok

Oddelek: Kaj kupiti
272284 (1794) Vanquish
»

MP3 Avtoradio Sony CDX-M9900 ?

Oddelek: Na cesti
181836 (1660) tony10
»

kateri avtoradio z mp3

Oddelek: Na cesti
161877 (1639) _Dejan_

Več podobnih tem