» »

Mustek Amplifier A806 75 W

Mustek Amplifier A806 75 W

danielka84 ::

A ima kdo tole zadevo in kako se kaj obnese?
Sedaj imam one poceni zvocnike od yamade in mi je zvok dokaj zadovoljiv(primankuje jim srednjih tonov). Kaj lahko pricakujem od tega, glede na to da so sateliti 2.8x in woofer 2.3x mocnejsi od yamade?

Built-in Dolby Digital and Dolby Prologic Decoder for ditital input
Built-in 75W-5.1 Channel Digital Amplifier (Satellite: 5x 8W + subwoofer 1x 35W), RMS
5.1 Channel speaker system (micro satellite speakers x 5, passive subwoofer)
Main and 6 Channel individual channel offset volume adjustment
Automatic test-tone function for speaker test
Audio Equilizer & 2 Channel-to- 6 Channel prologic function
LED indicator and game port input at front panel
Output: Video Output, 6 Channel Speaker Jack with colour code label
Input: A/V (front), Audio Input-rear (TV/VCR, AUX), coaxial and optical digital input-rear
IR remote control
Manual..

je vreden nakupa za 23.000sit?

jRk0 ::

s tem uzival v zvoku ne bos ravno :) malo dnarja malo muzike, pa mocni glih niso ne vem kaj! ce sem jaz za moje altec lansing atp3 dal tolko dnarja takrat pa so samo 2.1 sistem, pol ves da ne bo kaj prida.

tudi atp3 so zdaj ze bolj bogi glede zvoka odkar mam v avtu malo boljse stanje... :)
You fuck up once, you loose two teeth.

NiggerBob ::

povezava

poglej si malo na zgornji povezavi.
Model 40 je popolnoma OK zadeva za manjšo sobo (nezahtevnega poslušalca) ali za računalniške zvočnike.
Model 50 je že zelo solidna zadeva, precej lepši zvok kot 40, močnejši bas (seveda mu manjka globine), zelo topli srednji toni, čisti visoki toni,...skratka, zelo izbalansiran model, gre tudi zelo lepo za hišni kino.
Model 70 pa je že prava zadeva za hišni kino, bas že ima dovolj moči, da konkretno strese stene. Rahlo zamolkli, globok zvok, malo preveč basa, je potrebno kar nekaj igranja z nastavitvijo bass/treble (na srečo je vse na pilotu) in pa pojačat center, da celotni sistem izbalansiraš. Kot računalniški zvočniki premočna zadeva.
Poglej si tudi tehnične podatke za lažjo predstavo.
Aja, imam tudi Yamado, pa tisti priložen 5.1 sistem ni niti za računalnik, kaj šele za hišni kino. Pa ne mislit, da so tile DK Digital kakšna vrhunska zadeva :D , ampak bolj zadeva za nezahtevnega poslušalca. Malo denarja, malo muzike :D
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

danielka84 ::

sicer sem ze kupil musteka in je kar zadovoljiv.. bas sem moral dati zadaj za sedezno, da je bolj globok, ce ga dam pri TVju ga skor nic ne cutis...

kje pa se ta dobit tele zvocniske komplete v sloveniji?
ni-da-ni

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
33049980 (18474) Matej_K
»

Hišni kino ali navadni 5.1 sistem

Oddelek: Zvok in slika
315156 (4094) Anney
»

S/PDIF out samo 2.0 zvok namesto 2.1 (subw. ne dela)

142422 (1959) Zako
»

Dolby 5.1

363237 (2785) ciper
»

Hišni kino

Oddelek: Kaj kupiti
81240 (1031) BlackHole

Več podobnih tem