Forum » Pomoč in nasveti » Kako uporabljati temo slate (longhorn) v windows XP brez dodatnih programov (WindowsBlinds)?
Kako uporabljati temo slate (longhorn) v windows XP brez dodatnih programov (WindowsBlinds)?

Dr X ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kako bi lahko uporabljal temo SLATE (Windows Longhorn) v Windows XP (tako kot lahko zbereš npr. barve Olive, Silver) brez dodatnih programov (npr. Windows Blinds, Desktopx), ker se mi zdi, da mi tej programi po nepotrebnem rabijo ram, saj morajo zamenjati samo ikonce in brave.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Zanima me, kako bi lahko uporabljal temo SLATE (Windows Longhorn) v Windows XP (tako kot lahko zbereš npr. barve Olive, Silver) brez dodatnih programov (npr. Windows Blinds, Desktopx), ker se mi zdi, da mi tej programi po nepotrebnem rabijo ram, saj morajo zamenjati samo ikonce in brave.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.

Mavrik ::
Uporabi tale programček, ki ti bo spatchal uxtheme.dll, tako da bodo windowsi prebavili vse teme. Potem pa samo dvakrat klikneš na .theme ali .msstyle datoteko in že dela.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 downgradeOddelek: Operacijski sistemi | 6016 (3647) | Mare2 |
» | Kateri Windows naložiti?? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4577 (3313) | reto88 |
» | Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10894 (2001) | buneech |
» | Windows Vista proti Windows XP (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24327 (12738) | levaky |
» | Windows Vista (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14255 (10970) | ripmork |