Forum » Kaj kupiti » MP3 Discman
MP3 Discman
Phoebus ::
Živjo,
stari MP3 discman bo šel počasi v maloro, tako da bom v (zelo) kratkem kupu novega. Nočemtako kot zdaj kupit neke poceni zadeve pod 20k, ker se očitno ne splača (je po dveh letih že tako zgonjen da si ne zasluži imena discman).
Torej budgeta je nekje do 40, max 45 jurčkou, želim pa discmana z daljincem (skoraj obvezno), po možnosti radiem, čimboljšim antišokom (kolo & stuff) in seveda kvaliteto izdelave. Kaj priporočate za ta denar? Na amazon.de imajo tole lubico z 32 minut antišoka!! za 150EU, samo iz tujine raje ne bi kupoval (razen če me ne prepričate drugače :-))
Kot sem gledal po netu (bolj ali manj samo BingaBonga), imajo cene za 80% dražje kot so priporočene cene v USA (primer: cena v USA in pri nas.
Samo še vedno nočem v tujino :) Torej, kje v lj se dobi ugodno, ter kaj priporočate za omenjen budget?
stari MP3 discman bo šel počasi v maloro, tako da bom v (zelo) kratkem kupu novega. Nočemtako kot zdaj kupit neke poceni zadeve pod 20k, ker se očitno ne splača (je po dveh letih že tako zgonjen da si ne zasluži imena discman).
Torej budgeta je nekje do 40, max 45 jurčkou, želim pa discmana z daljincem (skoraj obvezno), po možnosti radiem, čimboljšim antišokom (kolo & stuff) in seveda kvaliteto izdelave. Kaj priporočate za ta denar? Na amazon.de imajo tole lubico z 32 minut antišoka!! za 150EU, samo iz tujine raje ne bi kupoval (razen če me ne prepričate drugače :-))
Kot sem gledal po netu (bolj ali manj samo BingaBonga), imajo cene za 80% dražje kot so priporočene cene v USA (primer: cena v USA in pri nas.
Samo še vedno nočem v tujino :) Torej, kje v lj se dobi ugodno, ter kaj priporočate za omenjen budget?
fat boy slim ::
Phoebus tale Iriver IMP-550 je res lubica! Mam zadevo doma cca. pol leta in nimam ene pripombe. Kvaliteta izdelave je zelo dobra, kvaliteta zvoka je pa zelllloooo dobra. Sam sem začel uporabljat ogg file-je in sem zelo zadovoljen. Poslušam pa dost zahtevno musko (dream theatre), tko da lahko iz prve roke povem, da je kvaliteta zvoka enkratna. Edino slušalke pri tem kompletu niso ravno high quality. So pa Sennheiser, če ti to kj pomen.
Če si iz okolice ŠK. Loke ali LJ (hodim dokaj redno), ti lahko prnesem pokazat in lahko sprobaš, da ne boš kupoval stvari, ki je ne poznaš.
LP
fat boy slim
Če si iz okolice ŠK. Loke ali LJ (hodim dokaj redno), ti lahko prnesem pokazat in lahko sprobaš, da ne boš kupoval stvari, ki je ne poznaš.
LP
fat boy slim
Phoebus ::
Samo kaj, ko je treba naročat iz .de :-/ A amazon dostavi do slovenije? Kakšne so dodatne cene dostave?
fat boy slim ::
Jst sm ga dobu iz RUSije in je bla dostava zastonj (prnesu sodelavc)
Mislm pa da dostava iz nemčije ni draga, se pozanimi!
Mislm pa da dostava iz nemčije ni draga, se pozanimi!
fictionel ::
sj, če zdj naročaš iz tujine ni nobenga davka oz. carin, kajne?
kolk je pa varn s kreditno kartico kupovat?
jz se bl zanimam za kšn MD player, ranga 40ksit
kolk je pa varn s kreditno kartico kupovat?
jz se bl zanimam za kšn MD player, ranga 40ksit
N-E-O ::
dejte bit tok prjazni, pa mi prosm povejte tocno (model) katerga discmana se bi splacal kupit v rangu
od 20k do 30k SIT ??
Potrebujem pa podporo MP3 predvajanju, dovolj antišoka, radio po možnosti.
Hvala za nasvete,
od 20k do 30k SIT ??
Potrebujem pa podporo MP3 predvajanju, dovolj antišoka, radio po možnosti.
Hvala za nasvete,
Follow the white rabbit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76950 (32648) | M.B. |
» | Discman 20k-30k ??Oddelek: Kaj kupiti | 1303 (1136) | Fury |
» | kateri avtoradio z mp3Oddelek: Na cesti | 2003 (1765) | _Dejan_ |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4652 (4024) | Klemenn |
» | MP3 playerjiOddelek: Kaj kupiti | 1665 (1448) | DrSergioDJ |