Forum » Strojna oprema » Težave z modemi
Težave z modemi
YdoIPonU ::
LP
Danes je bil spet serviser pri meni in zamenjal že drugi modem. Tokrat z novim Callistom 821. Torej to je že moj tretji modem, zej me pa zanima, zakaj mi crkujejo kot po tekočem traku? A je to mogoče samo naključje, slaba kvaliteta prejšnih Iskratel temno modrih modemov ali pa je slučajno kaj z mojim kompom?
A bi blo recimo možno, da bi mi modemi crkoval zarad slabega napajalnika? Edino tega imam na manjši ravni, medtem ko je vse ostalo v kišti novejše. Napajalc je samo 250W, medtem ko mam v kišti dva diska, 2 cdroma (en RW), disketnik, GigaBytko GA-7 VT600, Athlona 2500+, 512 Mb DDR , ATI Radeon 9100. A bi blo možn, da je napajalc kriv?
Danes je bil spet serviser pri meni in zamenjal že drugi modem. Tokrat z novim Callistom 821. Torej to je že moj tretji modem, zej me pa zanima, zakaj mi crkujejo kot po tekočem traku? A je to mogoče samo naključje, slaba kvaliteta prejšnih Iskratel temno modrih modemov ali pa je slučajno kaj z mojim kompom?
A bi blo recimo možno, da bi mi modemi crkoval zarad slabega napajalnika? Edino tega imam na manjši ravni, medtem ko je vse ostalo v kišti novejše. Napajalc je samo 250W, medtem ko mam v kišti dva diska, 2 cdroma (en RW), disketnik, GigaBytko GA-7 VT600, Athlona 2500+, 512 Mb DDR , ATI Radeon 9100. A bi blo možn, da je napajalc kriv?
Zheegec ::
Kako bo napajalec kriv, če pa ima modem svoje napajanje iz štekarja
Recimo da ni sreče, boš že videl kaj bo s Callistom
Recimo da ni sreče, boš že videl kaj bo s Callistom
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL nastavitve za ganymede822+Oddelek: Omrežja in internet | 6006 (4027) | Tilen |
» | Iskra Callisto 821 -gesloOddelek: Strojna oprema | 6235 (4423) | simnov |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64865 (28560) | JoskoMacher |
» | Razlike med ADSL modemiOddelek: Omrežja in internet | 1493 (1043) | Chicken Boy |
» | Prekinjanje ADSL povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2191 (1639) | Ch4N93 |