Forum » Strojna oprema » Kupil ohišje, zdej pa ne morm SLK947 not pršraufat
Kupil ohišje, zdej pa ne morm SLK947 not pršraufat
globoko grlo ::
Ne se smejat, ampak kupil sem gaming bomb ohišje (je bilo tudi v jokerju testirano, ma nima veze), in nf7-s, pa še SLK947U. Vse ok, dokler ne opazim, da se da tale hladilnik skozi plato na ohišje prišraufat, problem pa nastane, ker luknje niso tam, kjer bi mogle bit.
Zdej mam pa varianto, al lukne vrtat in navoje vrezat, al pa samo na plato našraufat tak hladilnik, skor 0.5 kile, kaj priporočate.
Z box kulerjem mam idle 40 in po špilanju špilk 55 stopinj, kar mi ni glih všeč, proc je pa 2500+.
hvala vnaprej
Zdej mam pa varianto, al lukne vrtat in navoje vrezat, al pa samo na plato našraufat tak hladilnik, skor 0.5 kile, kaj priporočate.
Z box kulerjem mam idle 40 in po špilanju špilk 55 stopinj, kar mi ni glih všeč, proc je pa 2500+.
hvala vnaprej
MEDENA ::
rabiš NEO backplate.......valjda imaš to v paketu...pa plato moraš itaq ven vzet pa gor montirat...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()
globoko grlo ::
neo backplate, a je to ena črna na X zadeva, neki je bilo, pa mi ni bilo čist jasno zakaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri hladilnik za enostavno montažo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2059 (1793) | Law_Enforcer |
» | Q9300 + Mugen. temperature. Panika!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6003 (4443) | batista |
» | Hladilnik za q6600Oddelek: Kaj kupiti | 2520 (1634) | borut666 |
» | Nf7Oddelek: Strojna oprema | 1806 (1316) | pinx |
» | Procesorski hladilnik do nekje 8k?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1999 (1595) | s5cougar |