Forum » Omrežja in internet » Firmware Upgrade na LevelONE routerju
Firmware Upgrade na LevelONE routerju
Microsoft ::
Iz LevelONE strani sm dol potegnu Gonilnike.
Sam nevem, kako to, da ne morem potem narediti upgrade. Zip fajl sm raztegnu, in potem grem v web vmesnik in lahko izberem katero koli datoteko iz tega zip fajla, mi vedno napise Invalid upgrade file!
by Miha
Sam nevem, kako to, da ne morem potem narediti upgrade. Zip fajl sm raztegnu, in potem grem v web vmesnik in lahko izberem katero koli datoteko iz tega zip fajla, mi vedno napise Invalid upgrade file!
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
DiDo ::
Probaj najprej z najsterejšim firmwarom in postopoma nadgrajuj z novejšimi verzijami.
Pri meni je na WBR-3400TX delovalo.
Pri meni je na WBR-3400TX delovalo.
OmegaBlue ::
Joj Jimi .
Kot prvo poglej kera hardware verzija routerja je in poveči primeren update. Na strani je update za verzije V1,V2 in V3.. Druga na drugem ne delujejo.
Kot prvo poglej kera hardware verzija routerja je in poveči primeren update. Na strani je update za verzije V1,V2 in V3.. Druga na drugem ne delujejo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Microsoft ::
Ja model je FBR-1413TX. V web vmesniku pise, da je trenutni frimware R1.96j34. Sam jst ne najdem na googlu nobenih verzij za ta router. Kje vidva najdeta tolko enih gonilnikov za ta router?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 172730 (37623) | hojnikb |
» | phpBB forum; a dela na IIS?Oddelek: Programska oprema | 1990 (1719) | boych |
» | SUS; kako nastavit, da na clinet PCju Windows Update kaze na lokalni SUS server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1781 (1575) | Microsoft |
» | Router FBR-1405TX - odpiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 2499 (2208) | PriSon |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6335 (4991) | pro549 |